Депутат се затруднява да прочете текстовете на нов закон от

...
Депутат се затруднява да прочете текстовете на нов закон от
Коментари Харесай

Депутат срича от трибуната, друг гледа сериал

Депутат се затруднява да прочете текстовете на нов закон от трибуната на Народното събрание, различен гледа сериали в коридорите, до момента в който сътрудниците му работят.

В сряда в пленарна зала бяха показани текстове от Закона за физическото образование и спорта. Депутатът, който трябваше да прочете текстовете, е Стефан Апостолов от ГЕРБ. Той е професионален футболен арбитър. След мненията по адрес на четенето му, през днешния ден националният представител реши да изясни.

Аз съм ученик на езикова гимназия в Благоевград, едно от най-елитните учебни заведения в региона. Владея два езика. Международен футболен арбитър съм. Как си мислите, че аз мога да стигна дотук, в случай че не мога да чета? А от горната страна на всичкото чета закон, който е преподреден в комисия. И излизам на трибуната да го чета за пръв път, съобщи Стефан Апостолов от ГЕРБ, представен от Нова телевизия.

Тази обстановка нямало да спре Апостолов в бъдеще да продължи да взе участие в дебатите в планарната зала. А дългият над 100 страници Закон за физическото образование и спорта през днешния ден отегчи народен представител от левицата. Вместо да седи в планарната зала Георги Андреев избра да гледа сериал в коридорите. Точно пред стаята на Българска социалистическа партия.

Негови сътрудници от Българска социалистическа партия му завидяха за свободното време.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР