Депутат прогнозира мрачни времена за партията на Слави Трифонов.Вярвам, че

...
Депутат прогнозира мрачни времена за партията на Слави Трифонов.Вярвам, че
Коментари Харесай

Гюров: Не само ПП, а и българският избирател затвори страницата с ИТН

Депутат предвижда мрачни времена за партията на Слави Трифонов.

Вярвам, че политическият възел ще се разплете. Дали ще бъде с този мандат, дали по някакъв различен метод, в последна сметка ние по тази причина сме влезнали в политиката - с цел да придвижим страната напред. Това съобщи в предаването „ Седмицата “ на Дарик радио ръководителят на парламентарната група на „ Продължаваме Промяната “ Андрей Гюров.

Той бе безапелационен, че не би нарекъл вота на съмнение против Политическа партия и предлагането на нов министър председател „ проваляне ”. „ Бих споделил, за жалост, един естествен процес на събитията предвид на обединението, в която бяхме, а тя беше една коалиция с двойно дъно. Имахме подозрения в самото начало, че ще бъде мъчно от позиция на адекватността и желанието за същинска смяна. Маските паднаха доста по-рано, в сравнение с чакахме. Това не беше проваляне, а опция. Възможност да пренастроим модела и да търсим по-устойчив път ”, разяснява Гюров.

„ Купуване на депутати се употребява от хора, които са привикнали да работят с брокери, да купуват и продават бъдещето на България. Ние в никакъв случай не сме били в този бизнес и това, че нямаше подсигурени депутати демонстрира това, че ние не сме купували. За страдание това, което видяхме, е че в този парламент на този стадий няма повече от 117 депутата, на които можем да разчитаме да поддържат едно същинско реформаторско държавно управление с министър председател Асен Василев ”, сподели още Анрей Гюров.

Според него е имало депутати, които ги е било боязън да преминат на страната на „ Продължаваме промяната ”. „ Имаше сериозен напън върху тези хора, който оказа своето въздействие ”, уточни Гюров.

Андрей Гюров изрази мнение, че с групировката „ ИТН ” страницата е затворена освен за „ Продължаваме промяната ”, а и за българския гласоподавател, написа Novini.bg.

„ Не виждам по какъв начин може да е друго, откакто минахме през провален от Има Такъв Народ парламент за по-висок резултат, който беше реализиран на идващите избори, само че и този парламент беше провален. Сега за следващ път Има Такъв Народ сподели, че не е конструкивен сътрудник, а е в тази коалиция с избрани ползи, които не са на масата, а се движат от едно задкулисие ”, съобщи Гюров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР