Депутат от сръбската социалистическа партия Звонимир Стевич подаде оставка от

...
Депутат от сръбската социалистическа партия Звонимир Стевич подаде оставка от
Коментари Харесай

Спипан да гледа порно на работа: Сръбски депутат подаде оставка

Депутат от сръбската социалистическа партия Звонимир Стевич подаде оставка от поста си в Народното събрание във вторник, откакто беше заловен да гледа порно по време на спор за Косово, заяви “Politico ”.

Видео, снимано по време на дебата, демонстрира разсеяния Стевич. На фрагментите той гледа серия от нецензурен клипове, до момента в който президентът Александър Вучич прикани сръбския парламент да възстановява връзките с Косово, с цел да може Сърбия да се стреми към участие в Европейски Съюз.

Не закъсняха и рецензиите към към този момент някогашния народен представител.

Ивица Дачич, сръбски външен министър и водач на Социалистическата партия, назова случилото се “скандал и злополука ” и означи, че рационалното е Стевич да си подаде оставката.

„ Където и да се появиш, каквото и да кажеш, постоянно ще бъдеш депутатът с порното “, добави Дачич. В отговор Стевич е споделил, че е като боец в партията и “ще направя това, което поискате ”, след което е подал оставка.

Стевич, един от членовете ветерани на социалистическата партия, която пък е измежду новите членове в ръководещата коалиция в Сърбия, беше ръководител на „ Комисията за Косово “ в сръбския парламент.

Стевич прекарва повече от минута в ревизиране на наличието за възрастни от телефона си. Клипът беше публикуван в Twitter, преди националните медии в страната да подхванат историята.

Управляващата сръбска прогресивна партия, сътрудник в обединението, също подлага на критика Стевич за това, че е гледал наличието за възрастни по време на дебата.

Сърбия и Косово бяха подложени на засилен напън от страна на западните страни да изработят съглашение, което да възстановява връзките им, откакто напрежението неведнъж се нажежаваше през втората половина на 2022 година

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР