Депутат от крайнодясната партия Алтернатива за Германия, който предизвика фурор

...
Депутат от крайнодясната партия Алтернатива за Германия, който предизвика фурор
Коментари Харесай

Крайнодесен немски депутат, противник на маските, е с COVID-19

Депутат от крайнодясната партия Алтернатива за Германия, който провокира възторг поради носенето на маска с дупки на съвещание на Бундестага, е приет в болница поради ковид, оповестиха немските медии в четвъртък, представени БГНЕС.
Лекарите очаквали 53-годишния Томас Зайц „ да се възвърне бързо ", заяви организация ДПА, цитирайки изказване.
 Бундестагът одобри бюджета за 2021 година с милиарден дълг Бундестагът одобри бюджета за 2021 година с милиарден дълг
Германският Бундестаг (парламентът) одобри проектобюджета за 2021 година на дефинитивно четене, оповестява ДПА, представена от БГНЕС. 361 национални...
През ноември Зайц беше застрашен от санкция от заместник-председателя на Народното събрание Клаудия Рот, когато се качи. Рот му предложи маска FFP2 вместо маската, сходна на мрежа, само че Зайц се възпротиви на „ намордника “.
Крайнодясната партия се опълчи гласовито на ограниченията през последните месеци, в това число носенето на маски или рестриктивните мерки за обществени контакти, въведени от държавното управление на канцлера Ангела Меркел за прекъсване на предаването на вируса.
Съпредседателят на АзГ Александер Гауланд упрекна държавното управление в " корона тирания ", до момента в който някои депутати от AзГ стачкуваха дружно с стачкуващи против ограничаващите ограничения.
В народен мащаб районите, където AзГ притегли най-голяма поддръжка на последните избори, също регистрират най-голям % на инфекции. В най-силно засегнатите райони Баутцен или Гьорлиц, където всеки четвърти човек гласоподава за АзГ, честотата на заболеваемост в този момент е над 600 на 100 000 души - повече от три пъти повече от националния % от 179.
 Крути ограничения против ковид в Германия - на прицел са немските депутати Крути ограничения против ковид в Германия - на прицел са немските депутати
Германският парламент задължи политиците да носят маски, защото случаите на COVID-19 в немската столица порастват. Понастоящем четири...
Германските медии също оповестиха през уикенда, че Харалд Хьониш, градски консултант на АзГ в саксонския град Бьолен,, е прихванал вируса, откакто е бил приет в болница и подложен на вентилатор.
Докато удостоверява гибелта му, кметът на града отхвърля да уточни повода за неговата кончина. Хениш показва против ограничението поради ковид, в това число по време на който прерасна в принуждение. Германия влезе в отчасти блокиране от сряда, като несъществени магазини и учебни заведения бяха затворени с вярата да се спре повишаването на коронавирусните инфекции.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР