Депутат от Бруклин избухна по време на публичен митинг тази

...
Депутат от Бруклин избухна по време на публичен митинг тази
Коментари Харесай

NYC Pol Алек Брук-Красни избухва, след като враг каза, че е оставил покойната майка да изгние до смърт сама

Депутат от Бруклин избухна по време на обществен протест тази седмица, откакто политически зложелател го записа, до момента в който крещи, че е оставил майка му да изгние до гибел самичък в леглото.

„ Спри да приказваш за майка ми! Махни се тук! “ засегнат републиканският парламентарен Алек Брук-Красни, откакто замахна диво надясно към Анжела Пинхасов и мазета нейния iPhone отвън фокуса, след шокиращите й изказвания.

„ Току-що прекрачихте границата. ти, мамка му! “, извика Красни, който се извисява над 5-футовия, 2-инчов 98-килограмов водник.

Дувата сцена се разигра, до момента в който Брук-Красни беше на протест в сряда в гимназията Джеймс Медисън в Мидууд, противопоставяйки се на краткотрайното пренасяне на мигранти там по време на мощна дъждовна стихия.

Пинхасов, който също се назовава Анджела Пинк и е работил в политически акции както за демократи, по този начин и за републиканци, съобщи в петък, че Брук-Красни се е опитал да я удари с чорап в лицето и преди този момент я е заплашил – което депутатът отхвърли.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР