Депутат Делян Пеевски е получил най-много номинации за листата на

...
Депутат Делян Пеевски е получил най-много номинации за листата на
Коментари Харесай

Делян Пеевски е получил най-много номинации за евролистата на ДПС

Депутат Делян Пеевски е получил най-вече номинации за листата на Движение за права и свободи за идните европейски избори, заяви „ Капитал “. По данни на изданието той е номинран от съвсем всички регионални структури на придвижването.

Издигането на претендентите за евродепутати от страна на Движение за права и свободи завършиха в края на март, само че към момента няма изясненост кой ще влезе в листата, нито кой ще бъде лидер. От управлението на Движение за права и свободи са изтъкнали като причина за неяснотата огромния брой номинации, а имената ще се пазят в загадка и ще станат ясни ден преди регистрацията в Централната изборна комисия (ЦИК).

Крайният период за регистрацията в ЦИК е 23 април.

На изборите през 2014 година Пеевски беше претендент за евродепутат като бе подложен на второ място в листата на Движение за права и свободи. След избирането му неуспелият началник на ДАНС и огромен предприемач се отхвърли в интерес на някогашния министър на екологията Искра Михайлова. През 2014 година Пеевски беше повдигнат от 26 от общо 28 регионални структури на придвижването, а общите извоювани места в Европейския парламент бяха 4.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР