Депортират в Германия “Фалшивата наследница” Анна Сорокин, която измами американския

...
Депортират в Германия “Фалшивата наследница” Анна Сорокин, която измами американския
Коментари Харесай

Депортират „фалшивата наследница“ Анна Делви в Германия

Депортират в Германия “Фалшивата наследница” Анна Сорокин, която измами американския хайлайф.

Дори в дните преди депортирането й Анна Сорокин наподобява не вярваше на медийните спекулации, че скоро ще бъде върната назад в Германия, отбелязва The New York Times. Досега слуховете за подправената немска наследница, която избира да се споделя Ана Делви, бяха опустошителни. Подвизите й даже са филмирани в сериала на Netflix „ Изобретяването на Анна “ (“Inventing Anna”), основан от Шонда Раймс.

След ареста й през 2017 година и последвалата присъда през 2019 година в Манхатън за кражби на банки, кражба на частен аероплан, източване на хотелски сметки и машинация на елита в Ню Йорк, 31-годишната Сорокин, прекара единствено шест седмици отвън ареста, след края на четиригодишна й присъда през февруари 2021 година

През март предходната година, на фона на голям брой медийни изяви, при рутинна инспекция в службата за имиграция в Съединени американски щати, в Долен Манхатън, управляващите арестуваха Сорокин по обвинявания, че е просрочила визата си.

От килиите в Ню Джърси и от изправителния дом на окръг Ориндж в Гошен, Ню Йорк, Сорокин, която е родена в Русия, само че има семейство в Германия, се бори с депортирането си съвсем година.

В последна сметка обаче, загуби борбата си. Понеделник следобяд приложението за текстови известия, което разрешава връзка със пандизчиите в изправителния дом, заяви, че Анна Сорокин е била освободена от ареста. Няколко другари, които пък са говорили с нея в понеделник сутринта, потвърдиха идното й депортиране.

Адвокатът й по наказателна отбрана Тод Сподек, който помагаше на Анна Сорокин с имиграционните й проблеми, отхвърли да разяснява.

Анна Сорокин се реалокира в Германия, където фамилията й към момента живее, когато е на 15 години. Но няколко години по-късно, на 19, тя се пробва да следва мода в Париж. До 2014 година тя към този момент е в Ню Йорк, където постоянно “гостува” в скъпи хотели, пропускайки да заплати сметката. Около 20-годишна Соркин към този момент се движи в елитните обществени кръгове на Манхатън – и, макар че отхвърля в миналото да е казвала на някого, че е немска наследница, доста хора не престават да имат вяра в това.

Под прикритието на Anna Delvey Foundation, частен клуб по изкуства, тя печели на своя страна банки с подправени финансови доклади и желае от тях десетки милиони долари за плана си. Хитростите й завършват обаче в края на 2017 година, когато е задържана, откакто не заплаща сметка за обяд в хотел на обща стойност към 200 $.

„ Системата е хищническа: Вие сте готови за неуспех “, сподели Анна Сорокин в изявление предишния месец, отбелязвайки, че доста от хората, при които е била настанена, не могат да си разрешат юридическо посланичество. Тя разяснява още, че избира предварителното си задържане в Rikers, добавяйки: „ Когато бях в Rikers, имаше явен график: постоянно имах последваща правосъдна дата. “

До последно Сорокин беше твърдо решена да остане в Ню Йорк, където, по думите й, е построила живота си. Тя работи по жалбата си против депортирането й, гостува в подкасти, задълбочава се в личните си планове за писане на книги и документални филми – и даже гледа част от поредицата “Изобретяването на Анна”.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР