Денят започна с новината, че Европейската комисия търси нелоялна конкуренция

...
Денят започна с новината, че Европейската комисия търси нелоялна конкуренция
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: газ, избори и бой

Денят стартира с новината, че Европейската комисия търси нелоялна конкуренция при българо-турската сделка за транспорт на газ и продължи с публично размахания от Брюксел пръст - в случай че има нарушаване, ще има и наказване.

20 октомври мина и под знака на приближаващия локален избор - в подтекста на изборната миграция, при която, оказа се, стотици гласоподаватели съжителстват под един покрив.

Но ескалацията на напрежението - напълно безусловно, пристигна по здрач. Когато общински консултант и претендент за нов мандат разгласи, че е бил атакуван до момента в който снима проблематичен за София обект.

На фона на българските изборни паники, светът гледа към войните. Президентът на Съединени американски щати изиска 100 милиарда $ за Украйна, Израел и Тайван.

А какво се случва с родния футбол и какъв брой са чужденците в него - отговор долу:
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР