Денят ще донесе финансова печалба на една от зодиите, друга

...
Денят ще донесе финансова печалба на една от зодиите, друга
Коментари Харесай

Везни: Бъдете уверени в силите си и настойчиви в своите мисли

Денят ще донесе финансова облага на една от зодиите, друга ще бъде нараснала в службата, а трета ще бъде зарадвана в персонален проект.

Ето какво вещаят звездите за през днешния ден:

Овен

Много се срамувате за нещо пред Вашата половинка. Май и Вие не знаете тъкмо защо. Само че през целия ден няма да Ви напусне желанието, да желаете амнистия от нея. Ами тогава искайте! Току-виж се оказало, че в действителност има защо да Ви прости... Но при всички случаи ще и бъде прелестно да осъзнае, че Ви е скъпа.

Телец

Не е желателно да си вършиме проекти и да се заемате с нови и непознати действия. Ако се захванете с каквото и да било, с огромна възможност ще започнете да повтаряте старите неточности, мислейки, че се стремите към напредък и автентичност. По този метод се понижава и Вашата автономия. Позволявайки си несъразмерна независимост, бързо ще започнете да подражавате на другите, да копирате държанието на своите кумири, а и да си отмъщавате за предходни действия на своите неприятели. Надеждност и неизменност няма да са Вашите отличителни черти през това денонощие.
 

Близнаци

За този ден не си правете огромни проекти, тъй като е прекомерно евентуално те да не могат да се осъществят, и да останете разочаровани. Ако сте в началото настроени за скромни резултати, денят за Вас ще бъде спокоен, без лутане, а и ще запазите положителните си връзки с сътрудниците и шефовете. И в персоналния Ви живот обстановката е доста удобна и можете изобщо да не се опасявате, че очакванията Ви са били напразни. Изненади са вероятни, само че те ще са единствено приятни и ще носят положителни страсти. Всяка постъпка на обичания човек единствено ще го направи още по-привлекателен във Вашите очи.
 

Рак

През този ден би трябвало да се усмихвате колкоито се може повече и по-широко и то освен на своя обичан човек, а на всички останали. Колкото по- откровено е изражението на Вашето лице и насладата от ставащото, толкоз повече събития в живота Ви през този ден, ще завършат прелестно.
 

Лъв

Не очаквайте през днешния ден от своя обичан човек градивни рецензии и забележки, свързани с работата. Но пък няма да чувствате липса на забележки и намиране на недостатъци. Всъщност, от това не би трябвало да губите своя оптимизъм: постарайте се да вярвате в по-доброто, и то може ненадейно да се случи. В живота постоянно има място за знамение.
 

Дева

Девите вършат доста старания, с цел да прекарат този ден радостно и забавно, само че напъните им ще се окажат напразни. Скука - това е думата, която малко, ясно и тъкмо характеризира този ден. Единственият метод да я избегнете е да се занимавате с нещо потребно, въпреки и не доста увлекателно. Колкото и парадоксално да звучи, главното почистване би се оказло доста по-ефективно забавление, в сравнение с срещата с другари. И още: може да решавате финансови и имуществени въпроси: са материалните полезности поддържате връзка умно и безгрешно.
 

Везни

Днес ще бъдете уверени в силите си, само че и настойчиви в своите мисли. Има възможност да предприемете малко пътешестване, обвързвано с сантиментални връзки. Днес е прекрасен ден за хората на умствения труд, а и прелестно време за решение на парични въпроси. По начало сте деен участник в публичния живот и постоянно намирате решение в комплицирани обстановки. И през днешния ден, в случай че се случи нещо, надали ще седите със скръстени ръце и ще се вайкате.
 

Скорпион

Вие сте мечтател и перфекционист и тези качества ще Ви оказват помощ да бъдете по този начин ефикасни в своите дейности. Няма да се оставите, в случай че не извършите всичко най-добре. За страдание тези качества може и да Ви попречат. Нормално е да възприемете, че не постоянно нещата са такива, каквито би трябвало да бъдат. Главната Ви задача е, да приемете обстановката такава, каквато е, без да се стремите да я „ поправите ” по собствен усет.
 

Стрелец

През днешния ден Вашия обичан човек ще бъде много обидчив и ще можете да го обидите, без да полагате за задачата огромни старания. На процедура за Вас това си е постоянно елементарно и го постигате без усилия и предварителна подготовка. Само че е по- добре да избягвате такива обстановки - по този начин, за всеки случай.
 

Козирог

Каквото и да Ви поучават приятелите за Вашите любовни връзки, постъпете по този начин, както сами смятате за належащо. Не би трябвало да разчитате на непознат опит, тъй като това по този начин или другояче няма да Ви помогне.
 

Водолей

Какво може да бъде по-приятно от хубава вечер в приятна компания? Разбира се, единствено вечер в компанията на обичания човек. Днес ще имате опция да съчетаете всичко това. Има възможност да получите покана от свои общи другари, да отбележите някакво тяхно радостно събитие. Очаква Ви приятна вечер в топла другарска конюнктура.
 

Риби

Емоциите ще правят отстъпка място на разсъдъка, а мисленето Ви ще бъде елоционално и самобитно. Днес не се застоявайте и не се концентрирайте над привични и омръзнали Ви задания, защото бързо ще започнете да скучаете и да допускате несвойствени за Вас неточности. Интересът към непознатото непрестанно ще господства над устрема към тествани способи, предсказуеми контакти и закономерни направления. Колкото повече наближава вечерта, толкоз по-силно може да започнете да изпитвате безпределно увлечение към загадъчност.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР