Денят на любовта носи прекрасни емоции на влюбените по света

...
Денят на любовта носи прекрасни емоции на влюбените по света
Коментари Харесай

Показаха тъжната страна на Деня на любовта СНИМКИ

Денят на любовта носи прелестни страсти на влюбените по света и у нас. С красиви рози, пухкави мечета, балони, ярки дарове и какво ли още не влюбените пробват да сгреят сърцата на половинките си и да изразят обичта си. Вчерашният ден не беше изключение.

Хора с дарове обикаляха по улиците на страната, а някои получиха изненади рано-рано сутринта. В Хасково черничко ауди осъмна украсено с красиви цветя и дарове. Но каква е другата страна на монетата? Когато дарът се окаже нежелателен или неподобаващ? Тези мрачни моменти споделиха жители във Фейсбук.

" А вашият Св. Валентин по какъв начин мина? ", този въпрос задава варненец, който демонстрира букет с рози, който се е озовал непотребен в кофата за боклук. При друга обстановка огромно мече се е озовало седнало до кошче за отпадък. " Употребен и пренебрегнат след 14-ти ", разказва видяното Красен Х.

Тъжно, само че факт.



Гледките не изоставят локалните равнодушни. Хората означават, че постоянно красивите дарове напълно скоро след празничния ден се оказват захвърлени на сметта. Някои пишат, че те към този момент са изпълнили задачата си, само че за други това нещо, което ги нервира в празника.

Вижте някои от мненията на хората:

" О, цирка на 15ти септември е още по-голям. Пълни кофи с букети. Ужасно ме хваща гняв ", отбелява Диляна Д.

" Затова чествам Трифон Зарезан ", написа Деница М.

" Любовта не постоянно е споделена! Нещата от живота ", разяснява Павлина Н.

" Да не изключване обстоятелството, че има преследвачи (психопати) и дамата не е желала да резервира букет от човек който не обича ", допуска Даниела П.

" Може да не е пристигнала Валентина ", написа Мариела Д.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР