Денят на любовта и щастливите двойки 14 февруари наближава с

...
Денят на любовта и щастливите двойки 14 февруари наближава с
Коментари Харесай

10 подаръка за Свети Валентин, които жените ненавиждат

Денят на любовта и щастливите двойки 14 февруари наближава с цялостна мощ. Броени часове преди празника на Свети Валентин множеството мъже все по-усърдно се замислят по тематиката какво тъкмо да подарят на половинките си.

И макар че денят е приет за най-романтичния в годината, за жалост, визиите на мъжете и дамите за романтиката са напълно разнообразни.

Изследване на уеб страницата RealBuzz демонстрира, че дамите и господата се надяват на напълно разнообразни изненади и дарове на 14 февруари. В помощ на мъжете английският вестник „ Daily Telegraph “ сформира лист с 10 подаръка за Свети Валентин, които дамите ненавиждат.

1. Плюшено мече
На пазара има голямо многообразие от плюшени играчки, само че несъмнено измежду най-нежеланите са плюшените мечета. Не че има нещо неприятно в това да подарите на гаджето си някаква сладка играчка, подобаваща за гушкане, изключително в случай че и двамата… не сте навършили 6 години.

2. Малка кутийка (без диамантен пръстен)
Ако сте решили да опаковате подаръка си за Свети Валентин в дребна кутийка за бижута, уверете се, че това, което слагате в нея, е годежен пръстен. Няма нищо по-неловко от обстановката, в която разгорещено момиче със сълзи в очите повтаря „ Да, да, да! “… и то секунди преди да открие чифт обеци в кутийката.

3. Пижама с животни
Това несъмнено е приветлив подарък, само че сякаш е по-подходящ за Коледа, в сравнение с за Св. Валентин. Ако все пак настоявате да поемете грижата за „ нощния дрешник “ на половинката си, дано най-малко е нещо по-секси…

4. Романтична вечеря във верига за бързо хранене
Ако сте решили да изненадате половинката си с вечеря за двама, бъдете сигурни, че KFC, Subway и McDonald’s са извънредно несъответствуващи, още повече в случай че възрастта ви е над 13 години. Дори и да не разполагате с доста средства, пробвайте се да намерите място, на което най-малко ще ви донесат меню, а и ще има някой, който ще ви сервира.

5. Градинско цвете
Може половинката ви да е удобен човек, само че въпреки всичко заложете на красивия букет, а не на цвете в саксия. Да, на всички е ясно, че букетът няма да е безконечен, само че първичната еуфория и позитивните страсти ще бъдат доста по-големи спрямо момента, в който дамата получава цвете в саксия.

6. Парфюм
Осмелилите се да подарят парфюм не би трябвало да не помнят, че е най-добре да заложат на класическите марки, а не на парфюмите, основани за известни персони. А пък в случай че и не са доста наясно с усета на половинката си, най-добре е изобщо да не рискуват.

7. Шоколадови бонбони
Публична загадка е, че дамите обожават сладкото, само че това не значи, че ще бъда щастливи, в случай че получат като подарък шоколадови бонбони за празника. Може да й подарите нещо друго и към него да добавите кутия бонбони, само че дано това не е единственият подарък.

8. Ваучер за подарък
По-рационалните мъже считат, че не е нужно да си блъскат главите с въпроси кой е най-подходящият подарък за половинката им. Те просто подават пликчето на възлюбената си и чакат тя сама да си избере нещо. Истината е, че три четвърти от дамите биха се зарадвали доста повече на нескопосано, само че отдадено на тях стихотворение.

9. Сексапилно долни дрехи
Всяка година стотици хиляди дами по света получават като подарък за празника долни дрехи, което им е прекомерно малко или прекомерно огромно или просто не е по техен усет. Освен това бельото кара дамите да считат, че сътрудникът желае само секс от тях и желае да избегне дългата сантиментална връзка.

10. Бижу
Оказва се, че изборът на украшение за подарък си е същинско изкуство. Бижутата би трябвало да са изисквани и да не се лимитират до нещо грозно или безлично. А „ грозни “ и „ безлични “ са съвсем всички неща, които дамата не е избрала сама.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР