Денят на 18 ноември 2020 година ще премине под влиянието

...
Денят на 18 ноември 2020 година ще премине под влиянието
Коментари Харесай

Карта таро за деня, 18 ноември

Денят на 18 ноември 2020 година ще премине под въздействието на карта таро " Осмица пентакли ". Тя символизира възнаграждението за интензивен труд.
Скоро ще получите великодушна премия за работата си. Но преди този момент би трябвало да работите търпеливо, показвайки непоклатима увереност за реализиране на задачата си. " Осмица пентакли " е значима за кариерата и за връзките. Но тя подчертава най-много върху материалната страна, която е моторът: пари и състояние в обществото. Чувствата остават на назад във времето.
Картата приказва за триумф в творчеството или майсторството и за задоволеност от работата, която надвишава финансовите изгоди.
" Осмица пентакли " значи още познания, добити посредством опит, убеденост в постигането на задачата, нов бизнес и заплащане за свършена работа.
Символиката на картата се свърза още с неверен път, пропуснати шансове и стигане до задънена улица. Заемите и заемите могат да се трансфорат в огромни проблеми за вас.
Измама, двуличие, кавги, кавги, неодобрение, утежняване на връзките са знаците на " Осмица пентакли ". 
Вътрешен смисъл на картата
Тази карта символизира уменията и знанията, които са основни за крайния триумф, само че в тази ситуация триумфът е по-близо. Посланието на " Осмица пентакли " е, че в случай че знаете къде да се задачите и по какъв начин да стигнете до там, ще постигнете задачата си. 
Ако притежавате нужните умения, просто би трябвало да ги приложите. Успехът в тази ситуация се основава на вашите персонални познания и опит. Статутът, който имате или скоро ще получите, е изцяло подобаващ.
Необходимо е само да вложите повече креативен заряд в работата си и резултатите няма да закъснеят.
Важно е да не се поддавате на въздействието на монотонното всекидневие и  да вложите повече сила в ежедневните си действия. 
" Осмица пентакли " не изключва вероятността да чуете неприятни думи по собствен адрес или да се окажете в пряк конфликт със зложелатели. Необходимо е само да запазите хладнокръвие и да не позволявате на негативните страсти да открият превъзходство. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР