Денят, който си чакала, за да изненадаш твоя партньор или

...
Денят, който си чакала, за да изненадаш твоя партньор или
Коментари Харесай

Идеи за подаръци за Свети Валентин. Дами, готови ли сте?

Денят, който си чакала, с цел да изненадаш твоя сътрудник или брачен партньор наближава. Но ти към момента не си подготвена с подаръка си за Свети Валентин? Разбира се не е наложително да му подаряваш нещо, само че в последна сметка в случай че пропуснеш този миг, той ще си намерения, че любовта ти към не е задоволително мощна или че не е толкоз значим за теб. А знаем, че това въобще не е по този начин и ти доста цениш този мъж.

Може би не си подготвена с подаръка, тъй като искаш всичко да бъде повече от съвършено и изпипано до най-малката детайлност. С времето и съжителството дружно, изборът за подарък на обичания мъж става все по-труден. От толкоз години сте дружно и ти си му подарявала всичко допустимо. Искаш този път да е нещо особено, незабравимо и автентично.

Но какъвто и подарък да избереш, помни, че уважението, любовта и грижата са най-ценните дарове и са безвъзмездни.

Ето някои хрумвания за дарове за Свети Валентин

 

Албум от ваши фотоси

За никого не е загадка, че виртуалното пространство е все по-предпочитано и множеството хора резервират фотосите си на своите устройства, като преносими компютри, таблети, мобилни телефони и все по-рядко на книжен преносител. Но всички знаем, че това са технологии, които доста бързо може да бъдат развалени и от време на време е невероятно, когато това стане, да възстановим изгубите файлове. Ако искаш да зарадваш своя обичан, може да извадиш на хартия всичките ви общи фотоси през цялото време на вашата връзка и да ги поставиш в албум. Този подарък ще запечата историята на вашата обич и ще ви припомня за всички прелестни и споделени мигове дружно.

Екскурзия за двама

Още един забавен и паметен подарък. Подари му споделен миг с теб. Няма нищо по-хубаво от това да останете единствено двама и да прекарате малко време, наслаждавайки се един на различен. Разбира се, този подарък е обвързван и с финансовите благоприятни условия, които ти имаш. Ако имаш повече такива – намерения за отмора на някой другоземен остров, а в случай че не разполагаш с доста средства, у нас също има необикновено красиви места, които си заслужават да бъдат посетени. Няма значение до коя точка на света ще пътувате. Важни са страстите и моментите, които ще преживеете. И несъмнено, когато компанията е обичана и приятна – всяко едно място ще ви се стори прелестно и красиво. Не е до дестинацията – до индивида е.

Подари му прекарване

Въпреки че материалните дарове могат да създадат човек благополучен, те не могат да го накарат да изпита невероятни страсти. Напоследък от ден на ден двойки избират да си подаряват страсти и моменти от движимости, които по този начин или другояче ще бъдат забравени. Ако той в миналото ти е споменавал, че желае да скочи с парашут или с парапланер, не се колебай и му подари тази страст. Това ще е най-незабравимия миг в живота му.

Дори може ти също да се присъединиш за морална поддръжка и още повече, с цел да изживеете този миг дружно. Разбира се, постоянно има риск, по тази причина подбирай деликатно и се свържи с нужните експерти, с цел да се консултираш с тях преди да направиш този избор.

Домашен любим   

Без подозрения това е един от най-сладките дарове, които може да направиш за своя сътрудник. Ако той обича животинките и от дълго време желае да си вземе у дома, побързай и му направи този неповторим подарък. Помисли какво обича повече – куче или коте? Изборът е много сложен, само че всеки човек има разнообразни желания и обичани неща. Ще направиш изненадата още по-специална в случай че избереш домакински любим от подслон. Тогава ти освен ще зарадваш своя обичан, само че и ще спасиш живот и ще дадеш късмет на животинчето за благополучие и обич. Всяко едно бездомно куче и коте заслужава да има семейство. И в случай че имаш тази опция да го осигуриш – не се колебай.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР