Деница Тонкева изпрати въпроси към главния прокурор Сотир цацаров. Дъщеря

...
Деница Тонкева изпрати въпроси към главния прокурор Сотир цацаров. Дъщеря
Коментари Харесай

Деница Тонкева пита Цацаров за убийството на баща си

Деница Тонкева изпрати въпроси към основния прокурор Сотир цацаров. Дъщеря на убития  Атанас Тонкев от село Виноградец, изпрати  писмото поради подозрения за потулване на случая.  Писмото е  придружен и с  подписка на 300 поданици от  Виноградец и други обитаеми места от община Септември. Чрез нея хората непосредствено питат гл. прокурор – какво се случва с експертизата по убийството осъществено с револвера на Лазар Влайков.

При стартирането на Влайков от домакински арест през ноември предходната година наблюдаващият прокурор от Пловдив дал уверения пред медиите, че най-късно през януари тази година делото ще влезе в правосъдна фаза, само че и досега това не се е случило, се споделя в изпратеното от Тонкева протестно писмо.
Именно за това дъщерята на Наско Тонкев желае от основния прокурор инспекция и проконтролиране на случая от най-високо равнище.
Жители на Виноградец пък останали потресени от държанието на Лазар Влайков като общински консултант в Общински съвет – Септември и от неговите непрекъснати демонстрации на безотговорност. Това станало и подбуда за иницииране на подписката.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР