„Деница не се притеснява да имаме и второ дете. Аз

...
„Деница не се притеснява да имаме и второ дете. Аз
Коментари Харесай

Волен Сидеров за демографските проблеми: Нямам против второ дете, въпреки годините ми

„ Деница не се тормози да имаме и второ дете. Аз също нямам нищо срещу, макар годините ми. Но това е и Божа работа”, съобщи в „ Тази събота” водачът на „ Атака” Волен Сидеров, разяснявайки проблемите на демографския срив у нас.

Според него въпросът с прираста зависи доста от отношението на младите дами – като цяло множеството от тях желаят кариера или чакат да завършат, само че след това може да стане късно.

Трябва да се разграничат фамилии, които носят отговорност, и такива, които не носят, разяснява съпредседателят на „ Обединените патриоти” предлагането страната да оказва помощ за издръжката на третото дете в фамилията.

Сидеров взе отношение и по скорошни случаи на принуждение, свързани с представителите на малцинствата.

„ Началото на всичко това в Асеновград е в годините след 90-та. Беше заложено извън ромската общественост да бъде оставена освен да не се интегрира, само че да се капсулира и да се трансформира затворено общество, което ражда престъпни феномени (…) В този проект влизаха и свръхтолерантност към ромското общество. Колкото време минава, толкоз по-трудно става”, сподели Сидеров.

„ През късното Средновековие в Западна Европа е бил провеждан геноцид против ромите. Западните страни, които ни споделят да интегрираме ромите, отхвърлят да го създадат – връщат ни цели групи, не желаят да бъдат съпричастни”, сподели още той.

По думите на Сидеров е нужна дейна държавна политика измежду ромските елити – защото това са затворени общества, които се командват от техните босове.

„ Тези босове би трябвало да накарат децата в тези общественост да учат – да си търсят работа след това… Но всичко би трябвало да става не по двоен стандарт, другояче останалата част от българското обитаеми се нервира – пенсионерите си заплащат тока, например”, добави Сидеров.

Вижте още във видеото:

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР