Денислава от Игри на волята ще се окаже доста палава.

...
Денислава от Игри на волята ще се окаже доста палава.
Коментари Харесай

Денислава от Игри на волята се пробва с трима от участниците

Денислава от " Игри на волята " ще се окаже много палава. Хора от екипа на шоуто издадоха шокираща пикантна загадка за русокоската, която я показва в нова светлина и най-много изяснява нейната злост към Благо Мастагарков. 

Риалити звездата влезе в приключенското риалити като гадже на Кристиан Кирилов, по-известен като Митко от " София денонощно ". Но сега е завъртяла главата на един от участниците в риалити формата. И не който и да е, а спечелилият в " Игри на волята ". 

 undefined

Мастагарков

Денислава и Иван Рълев са новата световна двойка на България, само че преди да се гаджосат девойката се е пробвала и с други участници. Първо е точила лиги по мачото Мастагарков, който внезапно я отрязал и от този момент тя почнала да води война против него, защото наранил женското й его. 

От екипа на шоуто издават, че й Мартин Елвиса е отсвирил мераците на русокоската и най-после тя блъснала кьоравото с спечелилия в шоуто Иван Рълев. Отношенията им започват малко след привършване на формата, до момента в който към момента е била гадже на Кристиан.

 undefined

Рълев

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР