Денис Горин от Сахалин, който е убил четирима души и

...
Денис Горин от Сахалин, който е убил четирима души и
Коментари Харесай

Канибали щурмуват Авдеевка, украински командир мечтае човекоядците да ядат руснаци

Денис Горин от Сахалин, който е умъртвил четирима души и е наказан на 22 години затвор, към този момент е на независимост

Русия се нуждае от прясно месо за своята месомелачка за война в Украйна и по тази причина употребява канибали, написа европейската редакция на Politico.

В най-хубавите обичаи на починалия водач на групата " Вагнер " Евгений Пригожин, Кремъл употребява наказани нарушители от всевъзможен тип като бойци и помилва тези, които се бият във войната му против Украйна като " Герои от специфичната военна интервенция ", както Русия назовава войната, оповестява БЛИЦ.

Двама наказани убийци, които са яли плътта на жертвите си, неотдавна са се включили към кохортата и съгласно известията са помилвани от съветските управляващи и освободени, показва Politico, базирайки се и на други медии. 

Денис Горин, човекоядец от Сахалин, който е умъртвил четирима души и е наказан на 22 години затвор, към този момент е на независимост и се лекува в болница в Южно-Сахалинск.

Горин, който е разгласил фотоси онлайн във военна униформа със Z, знак на съветската експанзия против Украйна, е наказан за ликвидиране и осакатяване на тяло през 2003 година и е освободен условно през 2010 година По-късно той е умъртвил минимум още трима души и е задържан още веднъж през 2012 година и наказан на 22 години затвор. Прокурорите са декларирали, че той е ял от жертвите си.

Друг опрощение нарушител, Николай Оголобяк, някогашен член на сатанистка група, е умъртвил две млади дами и по-късно с другари е сготвил и изял част от органите им през 2008 година Той е изпратен да се бие за Русия и се е върнал от войната в Украйна на 2 ноември.

 

Оголобяк е трябвало да лежи в пандиза до 2030 година, само че е опрощение, тъй като се е сражавал в Украйна. Баща му е декларирал пред медии, че синът му в този момент живее с майка си в Ярославъл.

Подобно на доста други съветски наказани нарушители, Оголобяк е служил в " Шторм-Z ", съветски батальон, формиран от нарушители. Наскоро украински бойци оповестиха, че се бият против " Шторм-Z " покрай Авдеевка, една от най-горещите точки на войната.

" Харесвам новините, когато серийни убийци, фанатици, а в този момент и канибали се завръщат вкъщи небрежно от войната. Надявам се, че ще изядат още малко от своите сънародници ", е написал Максим Жорин, заместник-командир на украинската войска, в обява в Telegram.

 

Руските сили не престават щурмовете си на Авдеевка, разрушавайки постройките в града до основи благодарение на управляеми авиационни бомби, съобщи пък офицерът от " Легиона на свободата ", майор от Министерството на вътрешните работи на Украйна Максим Морозов, осведоми " УНИАН ".

Той отбелязва, че е мъчно да се разбере дали това е третата вълна от щурма на Авдеевка, защото съперникът непрестанно нападна града.

„ Противникът прави по 10-30 щурмови дейности дневно благодарение на авиацията “, прибавя Морозов. По думите му се е нараснало потреблението от съперника на управляеми авиационни бомби, които имат голям заряд и могат да бъдат употребявани за заличаване на високи здания и пространства, където се намират украинските бойци.

„ Руснаците желаят изцяло да унищожат Авдеевка, да я разрушат до основите на домовете “, прибавя той.

 

Морозов акцентира, че количеството на щурмовете не понижават, само че се трансформира тактиката на деяние. По думите му съперникът е почнал повече да употребява дребни тактически групи.

" През последните няколко дни тези щурмови дейности в дребни групи към този момент получават характера на нормални набези. Оттук може би и изказванието, че е почнала третата вълна ", отбелязва той.

Морозов оповестява още, че съветските сили все по-често са почнали да употребяват дронове-камикадзе, " Ланцети ", изключително през нощта. По думите му това се прави, с цел да се предотврати придвижването на техниката на ВСУ през нощните часове, заран и вечер.

 

" Тъй като преди този момент противниковите оператори на дронове-камикадзе бяха дейни денем. Съответно украинските сили се движеха основно през нощта или заран и вечер.

Сега съперникът се пробва да употребява дронове-камикадзе с нощно виждане ”, отбелязва украинският офицер. В същото време той прибавя, че ВСУ употребява подразделения за битка с дронове, които се пробват да обезвреждат тези безпилотни апарати.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР