Денис Давидов също ще напусне ЦСКА-София. Руснакът и червените са

...
Денис Давидов също ще напусне ЦСКА-София. Руснакът и червените са
Коментари Харесай

ЦСКА-София се разделя и с Давидов

Денис Давидов също ще напусне ЦСКА-София. Руснакът и алените са покрай реализиране на съглашение за анулиране контракта. В момента се оформят документите и до няколко дни раздялата ще бъде официализирана. На Давидов към този момент се търси и комфортен полет, с който да се прибере до Москва.
 В Англия допускат: ЦСКА-София се разделя с Кери
Очаква се скоро да се стигне и до разлъка и с ирландеца Греъм Кери. Така той и Давидов ще се причислят към испанския бранител Раул Албентоса и нидерландския халф Върнан Анита. Отабор пък се е прибрал в Англия и също най-вероятно няма да се връща. 25-годишният нападателен халф Денис Давидов по този начин и не се утъврди в тима. Фактът, че не има паспорт от Европейския съюз, му наложи спомагателни спънки.

Поради това руснакът постоянно оставаше отвън групата за мачовете. В родния хайлайф той се появи на терена единствено в 3 срещи, като в нито един от тях не беше титуляр. Бившият футболист на Спартак Москва започва само против втородивизионния Локомотив Горна Оряховица за Купата, когато означи едно попадение при триумфа с 3:0.
 Слухът излезе факт! ЦСКА-София в действителност нарушава възбраната (видео+снимки)
ЦСКА-София стартира и диалози за бъдещето на нападателя Томи Юрич. Австралиецът нито веднъж е бил в стартовите 11, като няма и маркиран гол.

Очакванията са в ЦСКА-София да останат едвам шестима от чужденците. Това са вратарят Густаво Бусато, левият бек Брадли Мазику и атакувващите футболисти Рафаел Енрике, Евандро, Али Соу и Стефано Белтраме.
" Тема Спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР