Дени от Един за друг бе безспорно едно от най-красивите

...
Дени от Един за друг бе безспорно едно от най-красивите
Коментари Харесай

Хейтър нападна Дени от "Един за друг": "Човек, спри да лъжеш с тези снимки, бъди себе си"

Дени от " Един за различен " бе несъмнено едно от най-красивите девойки в този сезон на фамилното шоу. Това обаче не значи, че онлайн троловете ще си стоят тихичко и няма да изразят недоволството си от един факт. 

В Instagram профила на Дени рядко се появяват фотоси, които да не са обработени с някакъв филтър. Качеството на фотосите е също много неприятно, само че всеки има право да качва това, което му харесва и Дени прави тъкмо това. 

На някои консуматори обаче им писна да гледат обработени фотоси, създаващи изкривена и подправена " действителност ". Потребител показа своето отчаяние от Дени точно по този мотив, като е написал много сериозен коментар към ново фото на хубавицата.  Мнението на момчето очевидно е жегнало Дени, която не си спести да му отговори. 

Виж още: Червена лампичка: Звезда от " София Ден и нощ " се оплака от burn-out! Как се оправя Теди?

" Човек, стой да лъжеш с тези фотоси, бъди себе си! Лицето ти няма нищо общо с това, което видяхме по ТВ! Престани с тези филтри! Някои хора те следваме, тъй като си същинска, а не тъй като се мъчиш да си съвършена! WTF #bornrealnotperfect ", написа ядосан почитател на Дени. Риалити звездата рядко дава отговор на мнения, само че този път направи изключение, с цел да съобщи своята позиция:

" Здравей, почитам коментара ти. В случая една фотография не дефинира на човек характера и какъв е той/тя. Това е просто една фотография. А всеки има право да качва каквото му харесва, както откри за добре по обществените мрежи, та в случай че ще и на Луната. Весели празници! ", написа Дени, с което дава да се разбере, че непознатото мнение не я визира и би се защитила, когато има потребност.

Виж още: 26-годишна русенка е най-гледаната българка в Турция, само че срами ли се от един огромен белег

В последно време стана много известна тематиката за модифицираните фотоси и подправената действителност, която някои известни девойки основават. Наскоро Андреа провокира огромен онлайн скандал, който се разви след едно-единствено нейно присъединяване в нощен клуб. Появиха се фотоси и видеа, на които се вижда, че певицата е по-пълничка, в което няма нищо неприятно. Проблемът стана по-голям обаче, когато певицата качи снимки от присъединяване, а на фрагментите наподобява тотално преобразена. Някои консуматори нападнаха гневно звездата, а други съумяха да защитят любимката си от грубите нападки. 

Факт е, че не е елементарно в днешно време да си известен, тъй като всеки може да те щракне и да размие за секунди визията, която градиш за себе си в обществените мрежи. Не би трябвало да забравяме обаче, че всички сме хора и би трябвало да се отнасяме с схващане към решенията и желанията на другите.

Изображение: https://www.instagram.com/itsdenis.v/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР