Ден за високопоставени гости и медии на многонационалното учение TROJAN

...
Ден за високопоставени гости и медии на многонационалното учение TROJAN
Коментари Харесай

Демонстрации на полигон Црънча

Ден за високопоставени посетители и медии на многонационалното обучение „ TROJAN FOOTPRINT 24 “ ще се организира на 7 март, четвъртък, на територията на учебно-тренировъчен комплекс „ Црънча “.

Поканени са управлението на Министерството на защитата и Щаба на защитата, членове на Комисията по защита в Народното събрание, командири и началници от типовете Въоръжени сили, представители на дипломатическите задачи на страните-участнички в учението Гърция, Румъния, Съединени американски щати, представители на локалните и на държавните управляващи.

Гостите ще следят осъществяването на разнообразни оперативни процедури, оттренирани в хода на учението.

При подобаващи метеорологични условия ще бъдат демонстрирани парашутни скокове от междинна и дребна височина. Ще могат да се следят и патрулни техники, задържане на автомобил, директни дейности и извършения от динамичните стрелби с револвер и автомат на къси и пределно къси дистанции.

В учението на територията на страната вземат участие към 100 военнослужещи, военна техника и въоръжение от СКСО и към 50 военнослужещи от Съединени американски щати и Румъния.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР