Ден за успехи: Тези зодии ще ударят кьоравото. Това вещае

...
Ден за успехи: Тези зодии ще ударят кьоравото. Това вещае
Коментари Харесай

Ден за успехи: Тези зодии ще ударят кьоравото

Ден за триумфи: Тези зодии ще ударят кьоравото. Това вещае хороскопът за днешната мартенска събота. Какв още са предначертали звездите за вас, вижте:
Хороскоп за събота 11 март 2023Овен
Овните през днешния ден не би трябвало прекомерно дълго да се двоумят, пробвайки се да оценят всички нюанси на обстановката, с цел да вземат правилно решение. По-добре е да се вслушат в мнението на брачна половинка. Възможно е той да се не напълно логически в разсъжденията си, само че в неговата позиция несъмнено има нещо.
Телец
Днес шансът ще Ви се усмихва, а освен това колкото са по-сложни нещата и плановете – по-значими, толкоз по-големи ще са възможностите Ви за триумф. Денят е подобаващ за съществени инициативи или начало на работа в някаква нова област. Многобройните Ви гении през днешния ден вероятно ще бъдат търсени. Близките хора със подозрение ще се отнасят към Вашите проекти, само че няма да пречат на тяхната реализация.. Вечерта е подобаваща за отмора и разходка на чист въздух. Посещаването на всемирски мероприятия не е желателно – те по-скоро ще Ви уморят, в сравнение с да Ви зарадват.
Близнаци
Струва Ви се, че можете да постигнете всяка сложена цел, само че за жалост този оптимизъм е лишен от учредения. Бъдете подготвени за поява на спънки по Вашия път, и не разчитайте, че шанса ще бъде с Вас през целия ден. Ако разчитате на личните си сили, ще избегнете напразните илюзии и горчивите разочарования. Лесно се разбирате с връстниците си, само че с представителите на другите генерации не постоянно намирате общ език. Ако сте влюбени, ще изпитате наслаждение от общуването, единствено в случай че отложите разискването на сериозните въпроси, касаещи общото бъдеще. Обръщайте внимание на дребните наслади и търсете източник на положителни страсти във всичко, което Ви заобикаля.
Рак
Денят ще се окаже извънредно спокоен. Толкова сте уверени в себе си, че нищо не може да Ви изкара от релси. Критика? Съвети? Забележки? Търпеливо ще изслушате всеки, само че ще постъпите по своему и ще бъдете напълно прави. Интуицията Ви е безгрешна и единственият и проблем е, че подсказките и не рядко закъсняват. Ако сте влюбени, този ден дава опция да обсъдите доста вълнуващи въпроси. Бъдете откровени и не се съмнявайте, че Ви схващат вярно. Освен това денят е подобаващ и за огромни покупки.
Лъв
Днешния ден не доста подобаващ за романтика, срещи и диалози с обичания човек. Като цяло няма да можете изцяло да се разбирате един различен, а държанието и думоте на своя обичан човек ще разбирате погрешно. Отделни изречения може да Ви слагат в задънена улица. За да не се нагнетява атмосферата и да не се скапват връзките, през днешния ден е за предпочитане да се заемете със своето усъвршенстване. Може да четете книги по логика на психиката, да си изясните своите слаби места и да работите върху тях.
Дева
Ако не планирате през този ден да бъдете в цялостно уединение и имата желание (или сте принудени) да имате работа с други хора, не биха Ви попречили учтивост, еластичност, дипломатичност и подготвеност да забелязвате някои нови неща. Бъдете подготвени и за това, че Ваш сътрудник може да стартира да се държи по необикновен метод, като издемонстрира хипертрофирана емоционалност и схватливост, или ненадейно прояви отрицателните страни на своя темперамент. Ако сте въвлечени в съревнование с някого, може по-силно от нормално да Ви засегне държанието на съперника.
Везни
Бъдете деликатни, когато пътувате, тъй като всяко пътешестване може да бъде обвързвано с неприятни катастрофи, спорове и други комплицирани обстановки. Денят не е подобаващ и за решение на финансови въпроси, защото сте склонни да се „ облягате ” на неправилни разсъждения и заключения, а рационалните препоръки да игнорирате. Днес ще Ви бъде мъчно да намерите общ език с околните си и това ще е заради обстоятелството, че не чувате никого другиго, с изключение на себе си. Постарайте се да бъдете по-внимателни, а това ще Ви помогне да запазите мира и спокойствието. Вечерта е подобаваща за посещаване на всемирски мероприятия.
Скорпион
Старайте се умерено да се отнасяте към всичко, което става към Вас. Много неприятни събития от този ден няма да имат никакви последици, в случай че не започнете да реагирате прекомерно мъчително. Днес може просто да си затваряте очите за това, което не Ви харесва. Още на следващия ден доста от проблемите ще изчезнат от хоризонта. Единственото, което не би трябвало да оставате без внимание са отношениято с околните. Ако през днешния ден Ви заподозрат в нарцисизъм, хармонията ще бъде нарушена за дълго време. Не си икономисвайте положителните думи.
Стрелец
Днес Вашия обичан човек ще се окаже последовател на бързите решения и стремителните дейности. Вие ще бъдете малко по-бавни и умерени и по тази причина в един миг ще му служите за котва или буксир, което значи, че по всякакъв начин ще затруднявате неговото препускане. Може би в действителност това е за положително?…
Козирог
През този ден звездите Ви предлагат, да бъдете оптимално почтени с Вашия обичан човек. И в случай че Ви се желае, да Ви даде възмижност да си отдъхнете от наличието му за някое време, най-добре е почтено и незабавно да му кажете. Вежливите полунамеци няма да Ви оказват помощ. Той просто няма да Ви разбере изцяло.
Водолей
Ще се наложи през днешния ден експедитивно да се справите с онази всичката работа, която като тежко задължение лежи на Вашите рамене. Колкото и да звучи тъжно, персоналният Ви живот също ще стане такова задължение, та и него ще се наложи да влачите през този ден. Но още на следващия ден, от тежест, те ще се трансфорат в крила…
Риби
Денят ще Ви донесе много забавни усещания, в случай че се отправяте на пътешестване. Много сте възприемчиви към всичко ново, бързо отделяте основното от второстепенното, и нужното от ненужното. Днес може да не се страхувате от съмнителни запознанства, нито от несполучливи покупко-продажби: интуицията ще Ви пази от всичко, което може да съставлява опасност. Бъдете по-внимателни към своето здраве. Поради волност при хранене може да се обострят хронични болести. Не е желателно също и да експериментирате с козметика и парфюмерия, защото вероятността за алергична реакция през днешния ден е извънредно огромна.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР