Ден след завръщането от България мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо

...
Ден след завръщането от България мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо
Коментари Харесай

Моуриньо притеснен за Гарет Бейл

Ден след завръщането от България мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо разгласи, че е обезпокоен от поканата към Гарет Бейл за мачовете на националния тим на Уелс. Притеснението му идва от обстоятелството, че нападателят таман стартира да възстановява формата си.

Бейл стартира като титуляр при триумфа с 3:1 над Лудогорец в Разград в Лига Европа и изглеждаше толкоз изострен, колкото в никакъв случай след завръщането от Реал (Мадрид). Тотнъм ще гостува на Уест Бромич в неделя в последния кръг преди спирането за националните тимове.

" Той е футболист, който имаше задоволително проблеми в предишното. И работи толкоз доста, дружно работихме толкоз доста, с цел да лъде още веднъж оня състезател, който всички харесват. Надявам се, че в националния тим на Уелс ще бъдат деликатни и няма да разрушат труда, който вложихме в предходните няколко месеца ", съобщи Моуриньо.
" Уелс има два мача в шампионата Лига на Нациите и упованията ми са да играе, само че също по този начин се надявам да има и верните интервали за възобновяване. Трябва да се направи прецизен разбор каква е разликата сред единия мач и другия, сподели още португалецът. - Трябва и да дозират минутите, които ще играе, с цел да не се премине равнището на преумората. "

Mourinho decries Arsenal coach involvement as Gareth Bale called up for Wales:
— Spurs News (@SpursNewsApp)
Уелсците ще бъдат без селекционера си Райън Гигс, който падна жертва на обвинявания в принуждение от приятелката си. Тимът на " драконите " ще бъде воден от помощник-треньора Робърт Пейдж. Само за тази акция като асистент е привикан Албърт Стюйвенберг, който другояче работи в Арсенал.

А самият Моуриньо е разтревожен от обстоятелството, че Гигс няма да бъде на пейката и няма да се занимава с тима. " Притеснен съм, тъй като при предходните сборове на тима той ми звънеше. И си говорихме за Бен Дейвис, какво се случва и по какъв начин тренира. Не за Гарет Бейл, несъмнено, тъй като Гарет не беше при нас. А фактът, че треньор от Арсенал е с наши играчи не ме прави да се усещам по-комфортно.

Серхио Регийон е за първи ден през днешния ден с тима след прекарана простуда, а Ерик Ламела няма да играе против Уест Бромич, защото е контузен, разкри още португалецът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР