Ден след Светлата седмица, на 24-и април, десетки звезди, холивудски

...
Ден след Светлата седмица, на 24-и април, десетки звезди, холивудски
Коментари Харесай

Млади таланти и поп звездата Лий Райън изгряват на Церемонията на Фондация `Стоян Камбарев`

Ден след Светлата седмица, на 24-и април, десетки звезди, холивудски звезди и огромна част от културния и бизнес-елит се чакат в JOY Station за 14-тата Официална Церемония за връчването на паметните към този момент Награди на Фондация „ Стоян Камбарев “ - Наградата за Полет в Изкуството и Наградата за Кино 355!

Почетният Председател на Фондацията Президентът Петър Стоянов (1997-2002) и Почетният член Президентът Росен Плевнелиев (2011-2017) по традиция вземат участие в Официалната Церемония и награждават част от заслужилите млади актьори. Двамата президенти ще бъдат съпроводени от очарователните си съпруги Антонина Стоянова и Деси Банова. Кметът на София Йорданка Фандъкова също е един от правилните другари на младите и надарените и на Фондация „ Стоян Камбарев ”, която се радва на другарството и поддръжката на видни персони от политическия, публичния и културния живот в България - постоянно част от тази специфична вечер, изпълнена с доста гений, кино, музика и хубост!



Водещ, по добра традиция, ще бъде топ-журналистът Ники Кънчев. Голямата поп звезда Лий Райън - вокалист на една от най-успешните пердах банди в света BLUE, идва особено, с цел да се включи в Церемонията по връчването на влиятелните статуетки напълно благотворително и да поддържа младите гении на Фондацията.

Преди шест, години Фондация „ Стоян Камбарев “ даде поле за изява на огромна сцена на едно надарено дете, което разцъфна и се трансформира в младата звезда и Гласът на България Жаклин Таракчи. Тя ще покори сцената на Наградите с омагьосващия си глас.



Гордостта на България в Евровизия Елица Тодорова, е приготвила особено шоу за Церемонията, дружно с близнаците тъпанджии Пищолски.



Традиционно на сцената ще изгреят с гения си и номинираните за Наградата за Полет в Изкуството. Единственият български бандонеонист Стоян Караиванов ще показа квартета си, част от първия роден танго оркестър „ Либертанго “.



Публиката ще приветства и останалите спечелили в другите области на изкуството през 2023 година, номинирани за Наградата за Полет в Изкуството: изящната поетеса-добротворец Лилия Йовнова, художникът Думисани Карамански, младата вяра на българското кино Елеонора Иванова и любимецът на Дисни Петър Байков.



Елеонора Иванова

 



Лилия Иванова

 



Думисани Карамански

 



Петър Байков

ВИЖТЕ ВСИЧКИ НОМИНИРАНИ`2022:

На живо, по време на Официалната Церемония, публиката за пети път ще избере и носителя на НАГРАДА ЗА КИНО 355. Финалисти тази година са Мартина Троанска, Румен Русев и Виктория Павлова.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НАГРАДА ЗА КИНО 355:

Церемонията за връчване на Наградите на Фондация „ Стоян Камбарев се реализира с поддръжката на Столична Община и Министерството на Културата и формалното партньорство на УниКредит Булбанк, Бон Марин, РИСК Инженеринг и Разсадник НАНОВСКИ и другарството на IDEAcomm, Косанин Парк, Технополис, Гранд Хотел Астория, BLACK Sea Film, Magic Shop, BUFO, Ars Digital studio, VIP Security, MERCI, винарска маза Катаржинa Естейт, Перно Рикар България, ядки Rois, Red Devil, изворна вода RILANA, SSG, счетоводна къща РАН-Е, Bridal Fashion и ALLDENTAL.
Продуцент е NOVA film - компанията на Деси Тенекеджиева.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР