Ден, след като стана ясно, че хайдуци оскверниха гроба на

...
Ден, след като стана ясно, че хайдуци оскверниха гроба на
Коментари Харесай

Невероятни новини за осквернения гроб на Стоянка Мутафова

Ден, откакто стана ясно, че хайдуци оскверниха гроба на огромната актриса Стоянка Мутафова, откъртвайки месинговия кръст на Христос, инсталиран на паметника до фотографията на звездата и брачна половинка й Нейчо Попов, персонално шефът на Централни софийски гробища господин Хаджикотев даде обещание да бъде възобновен.

„ Изключително доста благодаря на господин Хаджикотев. Това е огромно дело”, разяснява за в. „ Телеграф” дъщерята на починалата актриса Мария Грубешлиева-Муки.

Двамата с мениджъра на Мутафова Евгени Боянов незабавно посетиха гроба, откакто схванаха за случилото се. Според тях вандалщината е осъществена сред понеделник и сряда, тъй като в неделя те са били на гроба на Стояна и Нейчо и всичко е било както би трябвало.

„ Много евентуално да е някой човек, който е доста безпаричен и няма какво да яде. В подобен случай до някаква степен бих го приела. Но в случай че е тип възмездие, то това приказва за всякаква липса на религия и морал. Истината е, че да посегнеш на гроб и на кръст е непростимо”, безапелационна е Муки.

Откраднатият железен детайл по никакъв начин не е на ниска цена – себестойността му е към 500 лв..

Самата Муки признава още, че е изпитала огромна болежка, като е научила за случката, тъй като към момента не може да одобри, че майка й я няма.

„ Аз доста тежко одобрявам гибелта на Стояна. Защото единствено нея имах в този живот. Много ми липсва, доста.

С мисълта за нея лягам, с мисълта за нея ставам. Всичко ми е тя.

Само Евгени Боянов е до мен и ми оказа помощ да мина през най-трудните ми моменти. Но колкото и време да минава, майка не се прежалва”, със сълзи на очи споделя Грубешлиева.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР