Ден, след като публиката си взе сбогом с Виолета Захариева

...
Ден, след като публиката си взе сбогом с Виолета Захариева
Коментари Харесай

Йоана Буковска посвети последните си сцени в Откраднат живот на майка си

Ден, откакто публиката си взе довиждане с Виолета Захариева в „ Откраднат живот “, актрисата Йоана Буковска посвети последните си подиуми в сериала на своята майка. „ Само човек, който е минал през този път, знае какво в действителност съставлява той. Аз го претърпях с моята майка, която умря от онкологично заболяване, по тази причина обричам ролята на Виолета на нея “ разкри звездата пред Нова тв. От ненавист през съчувствие и обич – прочувствената последователност, която героинята провокира в сърцата на почитателите на сериала, докара мнозина да лобират даже за „ Оскар “ за Буковска.

„ Тя ни накара да я ненавиждаме, да я съжаляваме, да я обичаме и най-после да ревем дружно с нея! Уникална! “, „ Завесата падна, след теб, Йоана. Не знам кой би могъл да повдигне даже крайчето и... след теб “ и „ Бих споделила че си по добра и от някои международно известни,за мен ти заслужаваш „ Оскар “ са единствено част от лавинообразните позитивни мнения по адрес на играта на Буковска в последните си подиуми в облика на мъжемелачката с разум, изострен като бръснач.

„ Страдам за нея като за действителен човек. Виолета Захариева ме подари с обич. Трябваше да се науча да я обичам, с цел да я пресъздам като човек, а тя ми върна любовта на публиката “, разяснява още Буковска.

Брак, разлъка и нов живот в лицето на бебето на Калин и Наталия ще бележат финалните епизоди на „ Откраднат живот “. Последната серия от сегашния четвърти сезон на хитовата здравна продукция ще бъде излъчена на 22 декември.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР