Ден след като националният отбор на Франция загуби финала на

...
Ден след като националният отбор на Франция загуби финала на
Коментари Харесай

Бензема спира да играе за Франция

Ден откакто националният тим на Франция загуби финала на Световното състезание от Аржентина, Карим Бензема разгласи, че поставя завършек на кариерата си при " петлите ".

Носителят на " Златната топка " за тази година не съумя да помогне на тима на шампионата, откакто получи травма на бедрото и отпадна от състава безусловно преди самия старт на Мондиала.

" Аз създадем напъните и грешките, които трябваше, с цел да бъда там, където съм през днешния ден и съм горделив с това! Аз написах моята история, а нашата история завършва ", написа футболистът на Реал Мадрид в профила си в Туитър. 

Бензема се възвърне по време на Световното състезание и стартира усилени тренировки, като се спекулираше, че неговото място във Франция се пази, още повече, че не бе притеглен заместител не неговото място и тимът на Дидие Дешан остана с 25 души. Самият селекционер на французите няколко пъти отхвърли да дава отговор на въпроси дали е допустимо Бензема да се върне в тима. Футболистът разгласява своя фотография, съпроводени с текст " Не ми пука ", с която очевидно загатна за обтегнати връзки с управлението. Карим Бензема отхвърли и да бъде част от формалната делегация на Франция за финала, водена от президента на републиката Еманюел Макрон.

Бензема разгласи раздялата си с Франция на връх рождения си ден, като през днешния ден нападателят чества 35 години.


















17:00 18/12






























--> -->

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР