Ден след ареста на подземния бос Митьо Очите малката му

...
Ден след ареста на подземния бос Митьо Очите малката му
Коментари Харесай

След ареста на Митьо Очите, по-малката му щерка изчезна! А брат й и гаджето й купонясват като за последно

Ден след ареста на подземния необут Митьо Очите дребната му щерка Ива Желязкова потъна вдън земя, научи HotArena.

19-годишната наследница е заличила профилите си в обществената мрежа и никой от приятелите й няма информация за нея. Дори гаджето й Никола Мечков не знае къде е , а при последния им диалог Ива го помолила да изтрие скорошните им общи фотоси от Инстаграма си, написа „ Галерия “.

По непотвърдена информация гардове на Димитър Желязков са я отвели от къщата му в Несебър часове откакто бе разгласен за общодържавно търсене . Още тогава охранителите са получили разпореждане да изведат дребната му щерка от вкъщи им и да я откарат на несъмнено място.

Къде се намира сега Ива, никой не знае. Родителите на Никола са изтръпнали около ареста на Очите и се тормозят синът им да не бъде привикан на разпит.

Голямата дъщеря на Митьо – Станислава, спряла да излиза от приятеля си Велислав откогато татко й е закопчан. Не по този начин стоят нещата със сина – Димитър Желязков – младши . Той не стопира да разпуска с джетове край Варна .

13-годишното момче бе видяно да се забавлява на плаж „ Рапонги “ дружно с гаджето на сестра си Никола. Само няколко метра настрана гардове зорко следили наследника на Очите. Ден след ареста на Митьо синът му се отдал на ваучър като за последно . Въпреки че е единствено на 13, той влиза гладко в нощните заведения, в които пуши наргилета и подвига тостове с шампанско в компанията на Никола . Съществуват и фотоси, на които дребният е щракнат по какъв начин се радостни във фолк клуб на морето с компания, а над главата му пее Тони Стораро .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР