Ден преди квалификацията с Швеция, селекционерът на националния отбор Петър

...
Ден преди квалификацията с Швеция, селекционерът на националния отбор Петър
Коментари Харесай

Националите се вдъхновяват за мача срещу Швеция с филм за Пеле


Ден преди квалификацията с Швеция, селекционерът на националния тим Петър Хубчев включи в програмата за потготвителния лагер нетрадиционно занятие за футболистите.

След вечерната си подготовка националният тим и треньорският щаб изгледаха дружно набиращия все по-голяма известност измежду спортните среди филм " Пеле: Раждането на една легенда ".

Закритата предпремиерната прожекция на кино лентата, който излиза по кината на 8 септември, беше особено проведена за родните национали в амфитеатралната зала в Националната футболна база в Бояна.



За тима филмът беше освен належащо многообразие от подготвителния развой, само че и доста вдъхновяващо и сплотяващо прекарване.

Момчетата гледаха биографичната лента за живота на великия футболист – от гетата в Бразилия до спечелването на Световната купа през 1958 година на край против Швеция, като кулминационната точка на кино лентата е точно мачът на Пеле и съотборниците му против шведите.

" Гледаме кино лентата в точния миг. Вписа се чудесно в настойката за идния мач ", показа след прожекцията селекционерът Петър Хубчев.

Филмът наблюдава по какъв начин Пеле връща вярата на бразилците във футбола като залага на присъщия за тях жанр джинга, от който са се отказали след загубата им от Уругвай през 1950 година. " От на следващия ден сменяме тактиката и почваме джинга ", пошегува се националният селекционер.

" Пеле: Раждането на една легенда " е история за това по какъв начин геният среща характера и се трансформира в дух, пред който трудностите са единствено мотив да продължиш напред.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР