Ден преди да посрещне весело Новата година, Светлана Гущерова излезе

...
Ден преди да посрещне весело Новата година, Светлана Гущерова излезе
Коментари Харесай

Ден преди Нова година: Светлана Гущерова е в шок и плаче безутешно!

Ден преди да посрещне радостно Новата година, Светлана Гущерова излезе отвън себе си, в потрес е и плаче безутешно. Това разкриха близки до нея източници, които описват, че приятелите й се чудят какво да вършат, с цел да я успокоят.

Все отново не се е " приключил светът ", я - казусът на Светлето, за благополучие, не е нито от здравословен, нито от персонален темперамент. С Християн Гущеров все по този начин си живеят сговорно, наобиколени от четирите си дечурлига, тъй че мотиви за паника, най-малко на този стадий, няма.

Бившата плеймейтка обаче реве, та се къса, тъй като към този момент трети ден не може да възвърне " скъпото " си - своя профил в Инстаграм. Знаем, че тя поддържа връзка свободно със света единствено през тази мрежа, Facebook не употребява, а и от у дома съвсем не излиза, тъй като мъжът й я е трансформирал в домашно гърне, да не кажем саксия...

Неизвестни хакери не просто са хакнали профила й, с цел да популяризират там всякакви неща, както става нормално, само че са изтрили всичко в него, цялата информация, която в действителност беше доста. Гущерова се фукаше и с близо 120 000 почитатели, които сега също са... да не споделяме къде.

" Много е уплашена и напряко истерична. Дано от Киберпрестъпност си свършат работата ", разясняват в нета.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Християн Гущеров Светлана Гущерова плеймейтка Инстаграм хакери киберпрестъпност
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР