Ден на прозрение: Тези зодии разкриват нещо важно, други две

...
Ден на прозрение: Тези зодии разкриват нещо важно, други две
Коментари Харесай

Ден на прозрение: Тези зодии разкриват нещо важно, други две – да внимават

Ден на просветление: Тези зодии разкриват нещо значимо, други две – да внимават. Това вещае хороскопът за днешния празничен ден. Какво още ви поучават звездите, вижте:
Хороскоп за неделя, 22 септември 2024Овен
Не позволявайте заради терзанието и заради финансови аргументи да се нарушат проектите Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух независимост и характерност. Със здравето сте добре, а в случай че има някакъв проблем, през днешния ден е подобаващ ден, с цел да се заемете с него. Ако желаете днешния ден да е сполучлив, станете доста рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, в случай че липсва цялостна убеденост в триумфа. След работа пообиколете магазините – това ще Ви ободри.
Телец
След като сте се отпуснали и сте се насладили на удоволствието, доста мъчно ще бъде да се върнете към привичната си активност. Защо да не продължите с почивката още една седмица? Това не би донесло никаква вреда, тъй като звездите в този момент са на Ваша страна. Те дори Ви го предлагат. Можете да продължите в същия дух и да се поглезите с нещо прелестно. Само се постарайте, да не се увличате, тъй като Вашите отговорности ще си Ви чакат.
Близнаци
Скука – по този начин може да се характеризира този ден. Богатата Ви фикция през днешния ден дори и няма да подсети за себе си и ще се следи сериозен недостиг на развлечения и увлекателни занимания, които да Ви разрешат да съкратите времето. Най-лошото е, че своите отрицателни страсти ще изливате върху околните си, като с това ще провокирате дребни кавги и различия. Но въпреки това този ден би могло да бъде отдаден на задания, изискващи внимание и старание.
Рак
Не бързайте да споделяте своите триумфи и достигнати истини с домочадието. Трудът Ви освен няма да бъде оценен и може и да Ви се надсмеят. Днес за това, което Ви е забавно, може да говорите с който си желаете, единствено не с член на Вашето семейство.
Лъв
В този миг Вашата роля не е напълно ясна, а това може да Ви накара, да се отдалечите от хората, които се намират към Вас. Но единствено недейте да забравяте, че имате доста осезателен принос в общата работа. Не сте единствено винтче в колелото, ръководено от власт имащите. Усилията Ви фактически дават изгода и сте в положение нещо да измененията. Затова направете по този начин, че да Ви чуят. Отдавна е време, да повишите своята известност.
Дева
Днес на Вашия обичан човек няма да бъде елементарно да схване всичко, което вършиме и говорите, съществено. Ако не планирате да употребявате своето амплоа на смешник, ще се наложи да бъдете доста безапелационни, с цел да избегнете неразбирането.
Везни
Бъдете взискателни към себе си. Помнете, че колкото по-самокритично сте настроени, толкоз по-снизходителни ще са към Вас обкръжаващите. Не си заслужава да се престаравате! Достатъчно е, да признаете своите неточности, и да покажете, че сте подготвени да ги поправите. Вероятно ще имате опция да се сдобрите с хора, които наскоро сте обидили. Отношенията с обичания човек ще бъдат напрегнати. Проблемът е в това, че Вие не желаете да говорите за възприятията, които изпитвате, както и да споделяте своите подозрения. Между другото, проявявайки повече искреност, бихте могли да получите много приятни отговори на доста въпроси.
Скорпион
За Вас това е ден на сполучлива реализация на проектите. Всичко, което е било добре премислено и проведено, минава по допустимо най-хубавия метод. Импровизациите обаче ще се окажат не толкоз удачни, защото Вие не по този начин бързо и безгрешно, както различен път, ще реагирате на измененията в обстановката. Възможно е приемане на ненадейно уведомление, което да Ви удиви, и дори ще Ви шокира. Нееднозначно ще се подредят връзките с околните: те освен ще Ви поддържат, само че и ще Ви подлагат на критика. Първото ще Ви радва, а пък второто ще Ви нервира не на смешка. Вечерта са вероятни съществени разправии.
Стрелец
Започнете деня с реализация на някаква смела и свежа концепция. Даже и да е много глупава и изцяло безмислена, самият факт за въпъщаването и в живота Ви въодушевява за нови, по-полезни подвизи. Денят е обвързван с повишаване на креативния капацитет и опция да намерите почтено и преференциално приложение на своите гении. Близките имат вяра във Вас- това е извънредно прелестно, само че изисква виновен метод към решаването на всяка задача. Ако чувствате, че това не Ви е по силите, по-добре си кажете незабавно. После ще Ви бъде доста по-трудно да признаете своята уязвимост.
Козирог
Днес е изцяло допустимо да извършите нещо безогледно във връзка с Вашия обичан човек. Затова преди да постъпите по един или различен метод, помислете си, по какъв начин Вашата половинка ще реагира на Вашите думи или дейности.
Водолей
Много хора намират електронните устройства за задоволително дразнещи. Разбира се, не всички, а единствено тези, които пищят, звънят или вибрират в най-неподходящия миг и то със строго избрана цел: да им попречат да създадат това, с което са заети сега. Даже и Вие, като представител на знака, обожаващ електронното съоръжение, може да изпитвате сходни усеща. И през днешния ден ли? Не, тъй като на другия завършек на проводника може да се окаже индивида, от който от дълго време сте чакали да получите някаква новина.
Риби
Денят ще бъде много сполучлив, само че няма да избегнете и някои досадни недоразумения. Вашата задача е, да запазите успокоение и оптимизъм. Помнете, че дори грешките, позволени през днешния ден, могат да Ви свършат добра работа, в случай че в точния момент ги анализирате и оправите. Днешният ден е доста прекрасен от финансова позиция. Постарайте се, да не оставяте нищо незавършено. Дори и сами не бихте се чувствали добре, в случай че не „ пандизите ” и последната страница. Ако пък се наложи да действате дружно с хора, които не са Ви приятни, постарайте се, да запазите успокоение.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР