Ден на бащата, посветен на специалната връзка между таткото и

...
Ден на бащата, посветен на специалната връзка между таткото и
Коментари Харесай

Ден на бащата празнуват в НВИМ

Ден на бащата, отдаден на специфичната връзка сред таткото и детето, ще се организира на 10 юни от 10 до 17 ч. в Националния военноисторически музей в София с вход свободен. По традиция при започване на лятната почивка музеят провежда най-големия детски празник, в който всичко е гратис, а заниманията и увлекателните игри са в обилие, научи ДУМА от НВИМ. 
Програмиране на роботи, изобразяване върху вода, симулатор на спортен автомобил, апарат за канадска битка, фотоси с обичани анимационни герои, доста спортни игри, дженга, впечатляващи химически опити, култивиране на метал, VR разходка, магията на дървото и игри с награди са единствено част от заниманията за малчуганите и техните родители в този ден. 
За първи път на събитието ще бъде осъществена фантазията на всяко дете да влезе в ролята на самоуверен пожарникар и да се качи в същински пожарен автомобил. Тези, за които специалността боец е любопитна, ще имат опция да влязат в модерни военни машини, предоставени от Българската войска. В атракцията " Експонатите оживяват ", която ще се осъществя при подобаващи метеорологични условия, всички искащи ще могат да прегледат от вътрешната страна кабините на едни от най-атрактивните машини от външната експозиция на музея - вертолет Ми-8, ракетен комплекс 2К 52 Фрог " Луна-М " и преносим радиовисотомер " Вершина ".
В този ден занимания ще има за всички - от най-малките до към този момент порасналите деца. Малчуганите и татковците ще могат да седнат зад кормилото на едни от най-модерните коли, да се качат на екскаватор, да покарат колело или тротинетка. Ще бъдат провокирани да решат военна кръстословица, а първите 300 ще получат като премия електрическа количка. Лятната читалня ще посрещне дребни и огромни с увлекателни четива, завладяващи истории и книжки за оцветяване, а в самостоятелен тв ъгъл ще гледат обичани детски филми. Любителите на природата ще изживеят вълнуващи страсти в скаутски лагер, а най-артистичните ще могат да се включат и в интерактивен детски спектакъл в 11 ч. На децата до 10-годишна възраст ще бъде издадена пластика за градския превоз, в случай че родителите им носят със себе си копие или фотография на акта за раждане.  
В Деня на бащата тази година се включват със свои стратегии и филиалите на НВИМ - Музеят на авиацията в Крумово, Парк-музей " Владислав Варненчик " и Военноморският музей във Варна.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР