Ден е за стремителни действияДен, който носи творчески подем и

...
Ден е за стремителни действияДен, който носи творчески подем и
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 21 май 2022

Ден е за стремителни дейности

Ден, който носи креативен напредък и ентусиазъм. Вдъхновението ще посети всички, които не изтърван момента и го употребяват вярно. Най-удачното време за осъществяване на креативен вечери, концерти и други сходни мероприятия.

Енергията на деня може да окаже помощ за бързите каузи. Време за групово другарство. Не би трябвало да оставате дълго време в усамотение. Бъдете по-близко до хората, до другари, сътрудници. Също най-благоприятното време за начало на пътешестване.

Дадени клетви и обети получават огромна мощ в този момент, по тази причина не е желателно да бъдат нарушавани. Ако през днешния ден извършите благотворителни действия и не се похвалите на никого, няколко пъти ще увеличите богатствата си карма.

Овен

Денят стартира малко стресиращо. Все още имате планина от работа и отговорности пред себе си. Продължете малко по малко. Луната в символ Водолей ще ви направи по-спонтанни. Разговорите с другите ви превземат и въодушевяват.

Телец

Днес се чувствате уравновесени от вътрешната страна и добре стимулирани за деяние. Най-накрая един изцяло прелестен ден за възстановяване на настроението. Въпреки че имате доста работа, правете единствено това, което в действителност би трябвало да се направи.

Близнаци

Днес непрекъснато поражда нещо, което да ви забавлява, водите непринудени диалози. Нужно е единствено да бъдете малко по-търпеливи. Наслаждавате се на деня. Едно събитие ви кара доста да се замислите.

Рак

След дългата и напрегната работна седмица се нуждаете от най-малко един продължен уикенд. Независимо дали имате опция или не, посветете идващите два дни на себе си и на една добра отмора.

Лъв

Днес няма да ви доближава задоволително обективност. Старайте се да обмисляте деликатно това, което казвате, не хвърляйте думите си напразно. Внимавайте да не давате обещания, които няма да можете да извършите.

Дева

Ще съумеете да свършите или да реализирате някои от заплануваните или стартирани към този момент неща. Това ще ви донесе задоволство. Направете си разходка, това несъмнено ще възвърне душевното ви успокоение.

Везни

Подчертано време за другари, другарство, излизане. Прекарайте този ден, като се срещате и разговаряте с тези, които обичате и които са значими за вас. Чувствате се доста добре и ще носите положително въодушевление и оптимизъм, където и да отидете.

Скорпион

Луната е в площ към вашия знак. Не сте в най-хубавото въодушевление. Чувствате се малко претрупани и изтощени. Правите всичко по-бавно. Имате потребност от отмора, както и потребност от смяна.

Стрелец

Добре е да разчитате на своя нюх. Приятелски препоръки и рекомендации изслушвайте единствено от вежливост, другояче по-добре ги игнорирайте. Придържайте се към личните си разбирания. Възможно е да участвате в непланирано мероприятие.

Козирог

Денят би трябвало да посветите на себе си. Ще прекарате по-голямата част от времето вкъщи, в спокойна атмосфера, малко релакс или просто подремване. Следобед ще бъдете в подготвеност за другарство, за контакт с другари или близки хора.

Водолей

Не може да се каже, че денят ще е доста елементарен, само че посоката, в която се развиват събитията ще бъде изцяло допустима. Имате сили и храброст да се справите с актуалните задания. Концентрирайте се върху главните аспекти и не навлизайте в дребните елементи.

Риби

Тъй като сега не знаете какво да очаквате и всичко може да се промени бързо, би трябвало да бъдете по-гъвкави. Използвайте времето да помислите за себе си и за това, което в действителност е значимо за вас. Един добър масаж от време на време може да прави чудеса.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР