Демонтажът на стадион Българска армия“започва на 1 април, съобщи спортният

...
Демонтажът на стадион Българска армия“започва на 1 април, съобщи спортният
Коментари Харесай

Не на шега разрушават “Българска армия” на 1 април

Демонтажът на стадион „ Българска войска “започва на 1 април, заяви спортният уебсайт. От ЦСКА са дадохаактуална информация за реконструирането на стадиона, от която стана ясно, че е определен реализатор.

Ето какво написаха „ армейците “:

„ Актуална информация за стадион “Българска войска ”

Приключи тръжната процедура по избиране на компанията, която ще демонтира остарялото оборудване, а през вчерашния ден публично беше подписан и договорът с изпълнителя.

За реализатор беше определена една от най-големите строителни компании в България - “Ростер ”, с дълготраен опит в областта на разрушителните действия, най-съвременна техника за екологични обработка и утилизация на отпадъка и минимално количество прахуляк и звук в парка, както и цех за преработване на метал и различен остатъчен материал.

В период беше приключен и техническият план на стадиона. Продължава работата по детайлното изчистване на всички аспекти от реконструкцията на новия стадион.

Завършва се и краткотрайната ограда на стадиона, в която ви описваме, както за някои особености на новото оборудване, по този начин и за някои от най-славните моменти в историята на ЦСКА “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР