Демонстрация ще се състои на изложението IBC2019 в АмстердамИзвеждане на

...
Демонстрация ще се състои на изложението IBC2019 в АмстердамИзвеждане на
Коментари Харесай

Lumix S1H извежда RAW данни на монитор/рекордер Atomos Ninja V

Демонстрация ще се състои на ревюто IBC2019 в Амстердам

Извеждане на пълноформатни RAW данни през HDMI изхода на Lumix S1H към монитор/рекордер Atomos Ninja V

Panasonic продължава сполучливото си съдействие с Atomos. Заедно двете компании ще осъществят прекачване на RAW данни посредством HDMI връзка от фотоапарата Lumix S1H към монитор/рекордер Atomos Ninja V.

Lumix S1H e първият в света пълноформатен безогледален фотоапарат, предлагащ опция за вътрешен запис на 6K видео (към 27 август, когато бе показан моделът). Устройството комбинира качеството на видеозаписа на професионалните кинокамери и високата подвижност на безогледалните фотоапарати.

За да разшири функционалността на фотоапарата и да обезпечи най-благоприятен работен развой за основателите на филми, Panasonic желае да извежда RAW данни за реализиране на най-високо качество и при външен запис. Ето за какво компанията работи за цялостна съгласуемост с 4K/60p HDR монитора/рекордера Atomos Ninja V.

„ Atomos и Panasonic имат положителни връзки и ние осигурихме извеждане на 4:2:2 10-битов 4K сигнал за запис през HDMI изхода на фотоапаратите от серията Lumix GH. Сега с Atomos създаваме технология за извеждане на RAW данни посредством HDMI изхода на S1H ”, съобщи Йосуке Ямане, шеф на бизнес отдела за изображения на Panasonic, по време на международната премиера на фотоапарата в Лос Анджелис.

Изпълнителният шеф на Atomos Джеръми Янг акцентира, че двете компании са мощно ангажирани с „ демократизацията на основаването на филми, а опцията за предаване на RAW данни посредством HDMI връзка от S1H до Ninja V е значителен скок напред в това начинание ”.
още по тематиката
Новият Lumix S1H ще бъде показан в деяние дружно с Atomos Ninja V на идното ревю IBC2019 в Амстердам, което стартира от 13 септември. Повече информация за тази композиция ще бъде налична по време на ревюто.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР