Демонстративният отказ от трябва да е престъпление по НК, смятат

...
Демонстративният отказ от трябва да е престъпление по НК, смятат
Коментари Харесай

ВМРО: Демонстративният отказ от образование трябва да е престъпление по НК

Демонстративният отвод от би трябвало да е закононарушение по Наказателен кодекс, считат от Вътрешна македонска революционна организация. Според тях, интеграцията на " избрана каста от обществото " е изцяло провалена и води до задълбочаващи се проблеми освен в образованието. " Социалният паразитизъм, превръщането на раждането в бизнес и съзнателният избор за обществено изключване би трябвало да спрат един път завиниги. " Това се споделя в безапелационна позиция на депутатите от Вътрешна македонска революционна организация във връзка началото на новата образователна 2020-2021 година.
Ето и позицията на Вътрешна македонска революционна организация:
 Вътрешна македонска революционна организация – Младежи: Знанието е оръжие по-силно от меча и по-трудно за преодоляване от барута Вътрешна македонска революционна организация – Младежи: Знанието е оръжие по-силно от меча и по-трудно за преодоляване от барута
Наред с Васил Левски и Христо Ботев, помнете и Паисий Хилендарски, Братя Миладинови и Гоце Делчев. Това са велики българи, които са отд...
" Отмина ентусиазмът към 15-и септември и е време да си дадем ясна сметка старт на какво е тази дата – на нов обучителен развой или на нова обществена „ доилка “ за избрана каста от обществото?
Общоизвестен факт е отводът от обучение в избрани територии. Онлайн образованието единствено затвърди тезите на войводите по отношение на опорочения модел на интеграция и опитите за обучение измежду маргиналните маси, който ние сигнализираме от години, че е сбъркан изначално в този си вид.
По информация наМОН е осигурило безжичен интернет и преносими компютри за потребностите на онлайн образованието в махалите, само че при полученета информация, че тази интернет връзка не е безвъзмездна по принцип, а е единствено за просветителни цели, устройствата и интернет връзката са били отказани всеобщо.
От друга старана, не е загадка, че преди време при даването на устройства на деца в потребност в махалите тази техника попадаше съвсем незабавно в заложни къщи или беше напряко продавана, още веднъж информация, която имаме от шефовете по места.
 Вътрешна македонска революционна организация: Номерът на партиите би трябвало да отпадне от бюлетината Вътрешна македонска революционна организация: Номерът на партиите би трябвало да отпадне от бюлетината
" Кметствата да са с 200 поданици, което дава опция за директен избор и по-голяма представителност в дребните обитаеми места. Искаме нацио...
За нас, депутатите от Вътрешна македонска революционна организация, тези условия са единствено институционално удостоверение на дългогодишната ни позиция, че е изцяло провалена и през днешния ден тя води до залъбочаващи се публични процеси, които могат да станат необратими, в случай че страната не се намеси в своята цялостна решителност. Очевидно прекъсването на помощите при отвод от посещаване на децата на учебно заведение не е задоволителна глоба. Наглостта на маргиналната общественост в България реализира нови върхове. При подсигурени безвъзмездни устройства и интернет за пълноправно и пълноценно присъединяване на децата в махалите в отдалечения образователен развой, да ги откажеш, тъй като не можеш да си гледаш сериалите на тях, заради предпазената връзка, или още по-лошо - да ги продадеш или заложиш, е безапелационна проява на неуважение на институциите, на държавността и законите в България.
Социалният паразитизъм, превръщането на раждането в бизнес и съзнателният избор за обществено изключване би трябвало да спрат един път завиниги.
Ето за какво при започване на новата образователна година ние още веднъж повдигаме тематиката за инкриминиране прекъсването на деца от учебно заведение. Това е незаконен акт, който действително лишава опцията за заслужен и пълностоен живот на индивите и би трябвало да бъде вкаран като текст в Наказателния кодекс. Настояваме и за учебен ценз при гласоподаване – претекстовете към този момент бяха изложени обширно. Този развой може да стартира с унищожаване на номера в бюлетината – нещо, което може да се осъществя още през днешния ден в пленарната зала при нужната полическа воля, което действително ще значи израстване на политиците и отвод от употреба на маргиналните гласове. Щом Конституцията вменява наложителното обучение до 16-годишна възраст, то един образован гласоподавател би трябвало да може да чете и написа на български език и надлежно да разчете името на партията/сдружението или претендента, за който пуска гласа си.
Категорично настояваме Концепцията за интеграция на несоциализираните маси, препоръчана от заместител министър-председателя по общедствен ред и сигурността, министър на защитата и ръководител на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов да влезе в незабавен порядък и да бъде гласувана от Министерския съвет на Р България. Повече от година, по необясними за нас аргументи, тя събира прахуляк по чиновническите бюра. Защо?
 Депутатите от Вътрешна македонска революционна организация в изострен спор с Движение за права и свободи в Народното събрание за Изборния кодекс (ВИДЕО) Депутатите от Вътрешна македонска революционна организация в изострен спор с Движение за права и свободи в Народното събрание за Изборния кодекс (ВИДЕО)
" Имаше един прекрасен македонски филм „ Подгряване на вчерашния обед “. Та и Вие по този начин, сътрудници от Движение за права и свободи, като наближат избори, винаг...
Очевидно е, че с голи заявления и положителни пожелания циганизацията, маргинализацията и пълзящата функционална неначетеност няма да бъдат спрени. Очевидно е, че извратената демократична политика ще докара единствено до необратими беди за страната ни. Хората в гетата имат потребност от помощ, от дълготрайна стратегия и цялостна смяна на модела на държавна политика по отношение на тях. В противоположен случай през днешния ден изцяло умишлено позволяваме неграмотността да се пропива и безнаказано да завзема обществото ни. Опомнете се! Утре тя ще ни погуби! ", пишат в позицията си от Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР