Демократична България, Продължаваме Промяната и Спаси София трябва да намерим

...
Демократична България, Продължаваме Промяната и Спаси София трябва да намерим
Коментари Харесай

Борис Бонев иска да е кандидат за кмет на Спаси София, ДБ и ПП

„ Демократична България ”, „ Продължаваме Промяната ” и „ Спаси София ” би трябвало да намерим общ път за явяване на локалните избори. Каква ще е формулата и кои ще са хората - това е въпрос на диалози. Но считам, че отпред на София би трябвало да бъде човек, който познава и е работил за града. 

Това съобщи общинският консултант от " Спаси София " Борис Бонев по Нова тв. Гражданската организация Спаси София ще остане, само че ще има и партия. „ Спаси София ” става партия поради желанието ни да участваме пълноценно в идващите локални избори. Нашият фокус е София и ние няма да участваме на парламентарен избор, даже и да има предварителен подобен, изясни той. 

Не сме се появили през вчерашния ден или през днешния ден, с цел да цепим нечий избор. София не е дребна хапка, чакам да седнем на масата за диалози и да се обединим към политики и хора, отговори Бонев на въпрос дали няма да разцепи опозиционния избор, като се кандидатира за кмет. 

„ Българското законодателство не разрешава да се записват цивилен листи. Без листа обаче няма по какъв начин да имаш болшинство в Общинския съвет. За да се случат нужните промени и промени в града, би трябвало с изключение на кмет, да има и Общински съвет ”, изясни още той.

През годините натрупахме задоволително административен опит, аз персонално - в качеството ми на общински консултант, натрупах и политически опит. Имаме страховит екип от специалисти. Една от задачите ни е да управляваме София, акцентира Бонев.  

Той счита, че „ поради тежкото завещание на ГЕРБ след 17 години несправяне със отговорностите да ръководи столицата качествено ” би било извънредно безконтролно да не се случи обединяване на всички демократично и прогресивно мислещи сили в София. 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР