Демократична България повече от година аргументираше необходимостта от сериозна реформа

...
Демократична България повече от година аргументираше необходимостта от сериозна реформа
Коментари Харесай

Категорично остава идеята за разделяне на КПКОНПИ на две

" Демократична България " повече от година аргументираше нуждата от сериозна промяна в антикорупционното законодателство, визията, която са внесли от " Продължаваме промяната ", е работена дружно с Демократична България, сподели пред Българска национална телевизия Атанас Славов, зам.-председател на ПГ на " Демортатична България ".

" Ние имаме квалифициран законопроект в частта за лишаване на имуществото, съгласуван с практиките на европейските съдилища и могат двата закона да се гледат в пакет в Народното събрание. Тъжното в цялата обстановка е, че доста месеци минаха от първичните разновидности, които обсъждахме, до внасянето на законодателното предложение. За страдание, една част от сътрудниците, в тази ситуация " ИТН ", на няколко пъти поставяха под въпрос концептуалната рамка, към която се бяхме обединили, и това докара до закъснение ", означи Славов и акцентира, че за един законопроект 6 месеца не са доста време.

Категорично остава концепцията за делене на КПКОНПИ на две, импортираното предложение е за основаване на независим орган - комисия за противопоставяне на корупцията, въпреки това предлагането, което " Демократична България " ще инициира, е за независим орган за лишаване на противоправно добито имущество.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР