През декември президентът на САЩ Джо Байдън предупреди Израел, че

...
През декември президентът на САЩ Джо Байдън предупреди Израел, че
Коментари Харесай

Хазартът на Байдън да овладее Нетаняху

През декември президентът на Съединени американски щати Джо Байдън предизвести Израел, че акцията му за „ безразборни бомбардировки “ в Газа излага на риск жизненоважната поддръжка на неговите съдружници. Тогава войната с Хамас беше от два месеца и най-малко 18 000 палестинци към този момент бяха убити, повече от половината от тях дами и деца.

Въпреки това единствено два дни по-късно израелски товарен аероплан излетя от базата на военновъздушните сили Доувър в Делауеър, личния щат на Байдън, превозвайки оръжие до военновъздушната база Неватим в Южен Израел, съгласно данни от отворен източник, прегледани от FT. Това беше едно от десетките сходни пътувания, които са доставили американско оръжие и съоръжение за разполагане в Газа.

Оттогава Съединени американски щати непрестанно ускоряват рецензиите си към воденето на войната на Израел, защото броят на жертвите набъбна до 35 000. И въпреки всичко оръжията не престават да се доставят, от време на време откакто Съединени американски щати получиха незабавни претенции от израелската войска.

Досега. Все по-разтревожен от човешките...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР