“Демократична България” оттегли доверието си от кмета на район “Красно

...
“Демократична България” оттегли доверието си от кмета на район “Красно
Коментари Харесай

“Демократична България” оттегли доверието си от кмета на “Красно село”

“Демократична България” отдръпна доверието си от кмета на регион “Красно село” Росина Станиславова и поема ангажимент да направи подаяние към SOS детски селища със същата сума, получена от нея по европроект за патронажна грижа.

Самата Станиславова изясни през вчерашния ден пред Българска национална телевизия, че е била началник на този план и за тази си активност е получила 7600 лв..

Районната кметица на " Красно село " е основала “морално неприемлив казус, определяйки сама себе си за началник на проект”, получаващ в допълнение възнаграждение по изпълнявана от районната администрация европейска стратегия, аргументират решението си от “Демократична България”.

" Тази заран управлението на обединението прикани госпожа Станиславова да откри метод да възвърне взетите от нея средства - 7010 лева. След като тя не направи това, " Демократична България " подарява равностойността на тази сума на SOS детски селища ", прибавят още от групировката.

Наред с това от “Демократична България” приканиха за цялостен одит на приложението на тази стратегия във всички софийски региони и настояваме резултатите да бъдат направени обществени.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР