Демократична България определи снощната акция на МВР в прокуратурата като

...
Демократична България определи снощната акция на МВР в прокуратурата като
Коментари Харесай

Опит за сплашване и милиционерски номер: Реакциите за прокурорската акция в МВР

" Демократична България " дефинира снощната акция на Министерство на вътрешните работи в прокуратурата като опит за заплашване, Българска социалистическа партия пък попита Иван Гешев за какво не е нахлул в дома на Бойко Борисов след изтеклите фотоси на пачки и кюлчета злато в нощното му шкафче.

По-рано през днешния ден държавното управление разгласи, че след станалото страната се намира на. Служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков заподозря опит за заплашване, тъй като е имало претърсвания на кабинети на чиновници, назначени да ревизират абсурда с подслушването на политици. Версията на е, че се води дело против един почитан служител на реда, който е контактувал с Васил Божков по линия на търговията с антики. Кой знае за какво, прокуратурата се сеща за този служител на реда тъкмо в този момент, година и половина откакто някогашният хазартен необут стана обвинен и избяга в Дубай.

" Стар милиционерски номер "

Според някогашния народен представител и експредседател на комисията по вътрешен ред юрист Минчо Спасов претърсването, което се е случило нощес, е " остарял милиционерски номер, който, за жалост, Гешев е пренесъл и в прокуратурата ".

" Това е така нареченото респектиране на неуместни чиновници , които са решили да преминат на " неуместната " страна ", сподели той пред " Евроком ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР