“Демократична България и “Продължаваме промяната трябва да изберат най-добрия вариант

...
“Демократична България и “Продължаваме промяната трябва да изберат най-добрия вариант
Коментари Харесай

Христо Иванов: Целта ни е първо място на изборите през април

“Демократична България ” и “Продължаваме смяната ” би трябвало да изберат най-хубавия вид за реализиране на най-силен резултат - първо място на изборите през април 2023 година .

Това съобщи Христо Иванов пред публицисти в постройката на Народното събрание.

“Единственото, което ме интересува, е оптималният резултат за страната. Историческата задача пред нас изисква България да излезе от тази серпантина на безперспективност и на липса за допустима смяна ”, добави ръководителят на парламентарната група на Демократична България.
Иванов обясни, че договарянията сред двете обединения би трябвало да стартират в първия вероятен миг , а диалозите ще се водят конфиденциално и на доста равнища. Въпреки лимитираното време, разговорът ще е с фокус върху актуалните стратегии на двете обединения и информационната тактика в хода на предизборната акция.

Той акцентира, че Демократична България и Политическа партия си имат ясни идентичности и гласоподавателите им няма от какво да се тормозят.

“Не мисля, че можем да разделим страната на две Българии - добра и неприятна. Една ни е страната. Просто положителните са тези, които могат да сформират подобен дневен ред и да съберат поддръжка за него, тъй че България да излезе от рецесията и да се възползва от опциите пред нея ”, сподели още националният представител.
Според него е значимо в предизборните листи да попаднат л идери, които могат да активизират волята на хората да гласоподава т.

Относно измененията в Наказателно-процесуалния кодекс , които целят основаването на ефикасен механизъм за надзор на основния прокурор, Иванов съобщи, че приемането им на второ четене зависи от болшинството на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Двете обединения провалиха кворума в пленарно съвещание предходната седмица, с което пропиляха скъпо време за работа на отиващото си 48-о Народно заседание. Иванов акцентира, че съвещанието се е провалило поради решението на ГЕРБ да не се записват, макар че са били в Народното събрание.

“Настоящият законопроект е най-хубавото, което имаме на законодателно равнище. Приемането му на второ четене би било извънредно значим знак - както вътрешнополитически, по този начин и към нашите сътрудници ”, заключи Иванов.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР