Демократична България допуска голяма грешка с това обединение с Продължаваме

...
Демократична България допуска голяма грешка с това обединение с Продължаваме
Коментари Харесай

Росен Плевнелиев: ДБ допусна голяма грешка с това обединение с ПП

" Демократична България " позволява огромна неточност с това обединяване с " Продължаваме промяната ". Те трябваше да останат в профил, тъй като това щеше да вдигне възможностите да има държавно управление. " Това разяснява пред bTV президентът на България сред 2012 – 2017 година Росен Плевнелиев.
 
По думите му Демократична България избавя Политическа партия. " Продължаваме промяната " като една ляво популистка партия вървят надолу. Този тренд доста мъчно се обръща. Практически сега " Демократична България " избавят " Продължаваме промяната ". Ние всички виждаме и рейтингите. Един Кирил Петков и Асен Василев - такова знамение не е имало даже Виденов, когато е падал. Не е имал подобен негативен рейтинг от 70%. Това значи, че огромна част от българите имат едно извънредно негативно отношение не даже и неутрално към Кирил и Асен ", сподели Плевнелиев.
 
Според него в случай че Демократична България бяха останали в страни, е можело да има по-голяма вяра за държавно управление след 2 април. По думите те са можели да бъдат балансьор.
 
Той разяснява и тематиката за Северна Македония. " Сърбия ще направи всичко допустимо да осуети преговорния развой за влизане на Република Северна Македония в Европейския съюз преди самата тя да го е направила. А виждаме, че самата Сърбия към момента се люлее сред орбитата на Русия и на Европа ", сподели Росен Плевнелиев.
 
Според него държавното управление в Северна Македония виси на косъм и ситуацията му по никакъв начин не е елементарно. Затова българската позиция би трябвало да е да оказва помощ за европейската интеграция на РСМ.
 
" Ние би трябвало да имаме доста уравновесена политика, самите ни е в България би трябвало да внимаваме да не правим такива провокации. Трябва да се държим като по-възрастни,  трябва да знаем, че е сложна и тежка борбата за отхвърли от фашисткото титовско сталинистко минало. За страдание днешните елити в Северна Макадония към момента страдат от това ", изясни още Плевнелиев.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР