Демократична България (ДБ) няма да подкрепи проектокабинета на Има такъв

...
Демократична България (ДБ) няма да подкрепи проектокабинета на Има такъв
Коментари Харесай

И Демократична България няма да подкрепи кабинета на ИТН

" Демократична България " (ДБ) няма да поддържа проектокабинета на " ИТН " (ИТН), реши парламентарната група на обединяването.

" С безусловно единогласие беше взето решение, че ние не можем да подкрепим предлагането на Има Такъв Народ. Аргументите ни са свързани с голям брой фактори, които дружно и поотделно обуславят нашето решение ", сподели съпредседателят на Демократична България Христо Иванов и уточни, че обединяването не е споделило авансово на Има Такъв Народ за решението си, тъй като " връзката ни не е на такова равнище ".

По думите му предлагането на Има Такъв Народ не може да се назова държавно управление на смяната, няма и гаранции, че в бъдещото държавно управление няма да има въздействие на Движение за права и свободи .

" Абсюлотно не можем да допуснем да подведем своите гласоподаватели. Избирателите, които желаеха смяна и които стачкуваха, подкрепяйки едно държавно управление, което не можем да назовем държавно управление на смяната. Можем ли ние да подкрепим едно болшинство, което намерено се заявява като плаващо мнозцинство и то в състояние, че в самия развой на договаряния виждаме индикации за отвореност към Движение за права и свободи. Не можем, та нали точно това беше казусът със задкулисието и с ГЕРБ ", добави още той.

" Този състав е най-слабият състав, който в миналото е предаван в България ", сподели Иванов. Според Демократична България персоналният състав на проектокабинета на Има Такъв Народ е бил натрапен еднолично и без никакъв разговор с останалите партии на митинга:
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР