Делян Пеевски се превърна във фактор на задкулисието, каза бившият

...
Делян Пеевски се превърна във фактор на задкулисието, каза бившият
Коментари Харесай

Скандално от Осман Октай: Едно убийство направи Пеевски довереник на Доган! Делян е притеснен в момента

Делян Пеевски се трансформира във фактор на задкулисието, сподели някогашният заместник-председател на Движение за права и свободи Осман Октай пред държавното радио. Не познавам Делян Пеевски и до момента в който аз бях заместник-председател на Движение за права и свободи до 2001 година, той не съществуваше в това пространство. Винаги съм казвал, че след гибелта на Илия Павлов той седна на този празен стол до Доган и за жалост се трансформира във фактор на задкулисието през последните години.

Жалко, че вместо напълно да се изкаже истината за това задкулисие, което се съставлява от сходни персони, такива съществени мъже – като президента, който съставлява най-сериозната и най-доверената институция в страната – задочно задават въпроси на министър-председателя за контактите му, срещите му с хора, представляващи задкулисието, като цитира Делян Пеевски.

Когато се сведат нещата в диалога на двамата най-силни мъже, представляващи двете най-силни институции в страната и държавността, към този момент страната и държавността губят стойност. Така считам аз. И от това се възползва Делян Пеевски, когато се задейства в медийното пространство, когато с отсъствието си от Народното събрание към този момент какъв брой мандата унижава парламентаризма и Народното събрание в страната.

Дори проявяването на законодателна интензивност с негови доближени депутати от Движение за права и свободи в действителност демонстрира безочливост във връзка с парламентаризма в България. Същото правеше и Доган с отсъствието си преди време.
Според Осман Октай последните медийни изяви на Пеевски демонстрират, че той е обезпокоен:

Поставянето на името му в това напрежение сред президента и министър-председателят няма по какъв начин да не го тормози. Още повече, че има и интернационален напън към неговото име и той се пробва да застане към този спор в общественото пространство посредством своите медии с тези изявленията.

Кога такива хора, които не почитат институциите, които са тайнствени играчи, нормално почват да приказват? Когато са обезпокоени. Явно той е обезпокоен от доста събития, които се чакат в идващите месеци – дали през Америка, дали през Русия, дали през Белград, дали през нашите български служби, които стартират да се дистанцират от него, от неговия случай, в действителност го тормозят. Опитва се да притегли вниманието на обществото като най-хубавия човек на Прехода, хвърляйки виновност върху всички останали.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР