Делян Пеевски с мощен залп: Предупреждавам г-н Радев…!“. Тази сутрин

...
Делян Пеевски с мощен залп: Предупреждавам г-н Радев…!“. Тази сутрин
Коментари Харесай

Делян Пеевски с мощен залп: „Предупреждавам г-н Радев…!“

Делян Пеевски с мощен залп: „ Предупреждавам господин Радев…! “. Тази заран Делян Пеевски реагира остро на вчерашното изявление на президента Румен Радев в Будапеща против продължение на войната в Украйна, в което той насочи и тежко предизвестие.

Пеевски изясни яростно на Радев: „ Предупреждавам господин Радев – използването на страховете на хората се санкционира от народа! “ и добави: „ Но, твърдо декларирам, че друга алтернатива за поддръжка за Украйна в никакъв случай не е била на дневен ред! Предупреждавам господин Радев – използването на страховете на хората се санкционира от народа! “

SafeNews разгласява текста без редакторска интервенция:

Недопустимо и безконтролно е от страна на президента Румен Радев да плаши хората с искрено неистинен закани за присъединяване на натовски войски за потушаване на войната в Украйна. Всеки опит за втълпяване на страхове по този метод демонстрира или предпочитание за нерегламентирана интервенция в хода на предизборната акция или осъществяване на задачите на съветската агитация и хибридна война. Напомням, че всички сходни решения по Конституция може да вземе единствено и само българският парламент. Подчертавам, че пред нас като парламентаристи в никакъв случай не е стоял сходен избор, нито някой е имал сходно желание. Безпрецедентната ни поддръжка за Украйна е резултат от твърдото ни разбиране като евроатлантици и консенсуса за това, че би трябвало праволинейно да отстояваме тези полезности като помогнем да бъде прекъсната антихуманната експанзия. Но, твърдо декларирам, че друга алтернатива за поддръжка за Украйна в никакъв случай не е била на дневен ред! Предупреждавам господин Радев – използването на страховете на хората се санкционира от народа!

Защото за българските жители е най-важна сигурността за тях и децата им тук и в този момент. И всички ние сме длъжни да я подсигуряваме с думи и дейности.

Делян Пеевски с мощен залп: „ Предупреждавам господин Радев…! “ 26.05.24 09:56 Гениалният Килиан Мбапе целуна топката и сподели довиждане! 26.05.24 09:33 Тежка злополука край София: Има размазана кола на Чепинско шосе! 26.05.24 09:17 Предизвикват ли рак микровълновите фурни? Истината е смайваща! 26.05.24 08:59 Соня Колтуклиева гръмовно: „ Бойко Борисов и Делян Пеевски демонстрираха, че без тях страната не действа “ 26.05.24 08:36

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

Още вести четете в: България, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР