Делян Пеевски е диалогичен човек за разлика от г-н Петков.

...
Делян Пеевски е диалогичен човек за разлика от г-н Петков.
Коментари Харесай

Пеевски бил диалогичен човек. Можело да се разбере с Кирил Петков -

Делян Пеевски е диалогичен човек за разлика от господин Петков. Можеше (двамата - бел. ред.) да седнат, да си създадат един диалог и да се схванат кой е отговорен и кой - не.

Така депутатът от Движение за права и свободи Рамадан Аталай, който през вчерашния ден се обърка при гласуването на вота на съмнение, разяснява изказванията на премиера в оставка присъединяване на Пеевски при свалянето на кабинета.

Санкционираният по световния американски закон " Магнитски " народен представител се появи след дълго неявяване в пленарната зала, с цел да даде гласа си против държавното управление. 

Аталай изясни личното си комплициране при вота по този начин: дал своя вот в поддръжка на вота, само че системата в пленарната зала отчела друго.

" Нямаше комплициране, минимум аз мога да объркам нещата, само че системата регистрира неправилно. Но ми направи забавно усещане - когато излязох на трибуната да разглася, че системата е оповестила неправилно, всички - от " Да, България " (вероятно има поради " Демократична България " ), от " Продължаваме промяната ",...всички ръкопляскаха. И останах с усещане, че и те са сбъркали. И си показах - представяте ли си, че всички са дали своят вот за оставката на държавното управление? ", иронизира той.

Преди началото на пленарното съвещание Аталай съобщи, че групата на Движение за права и свободи е на линия и има вяра, " че всички, които считат, че институциите би трябвало да работят, тъй че да са потребни на обществото, би трябвало да са в Народното събрание ".

Обясненията му влизат в дисонанс с държанието на групата му, чиито депутати вместо да се записват, се разхождаха в коридорите на Народното събрание и интензивно участваха с неуспеха на кворума.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР