Делото за убийството на 32-годишната Кристина се гледа в Софийския

...
Делото за убийството на 32-годишната Кристина се гледа в Софийския
Коментари Харесай

НАГЛОСТ! Изродът, убил прекрасната Криси, реве в съда. Искал вкъщи, при мама: Моля само за това

Делото за убийството на 32-годишната Кристина се гледа в Софийския апелативен съд. Калоян Каймакчийски изиска по-лека мярка – домакински арест.
Той е упрекнат, че е прострелял някогашната си другарка. По данни на прокуратурата мъжът е употребявал персоналното оръжие на актуалната си другарка, която е военнослужещ.
Според юриста на Каймакчийски – Илиан Гергененов, обвиненият има непрекъснат и открит адрес и трайна трудова претовареност – експерт оперативно планиране на мрежата. Той не е осъждан, а оправдан по право, също по този начин мъжът не се е укривал, а е съдействал е на полицията, предава Блиц.
Защитата твърди, че в случай че Калоян бъде пуснат под домакински арест, той ще отиде при майка си, която е кметски наместник, в село Черньово до Ихтиман.
“Единствено апелирам за по-лека мярка. Само това желая. Или домакински арест, или мярка, която е друга от задържане под стража. Само това желая – да не бъда арестуван под стража “, съобщи Калоян под съда.
Точно преди седмица тялото на Кристина Благоева беше открито в багажник на автомобил с две огнестрелни рани. Ден по-късно някогашният ѝ съкровен другар беше арестуван и упрекнат за убийството ѝ.
Прокуратурата твърди, че на 3 април Калоян Каймакчийски съзнателно стрелял по Кристина Благоева, като създал два изстрела с огнестрелно оръжие, употребявайки револвер „ Макаров “.
Преди дни стана ясно, че Калоян е заплашвал преди години друга своя някогашна другарка – с думите “С какво предпочиташ да те убия? Защо не ме улесниш и не се самоубиеш “.
През 2016 година е получил условна присъда за тези закани за ликвидиране, както и за палеж на автомобил. Към оня миг мъжът е бил с чисто правосъдно минало.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР