Делото за мярката за неотклонение се гледаше при закрити врати

...
Делото за мярката за неотклонение се гледаше при закрити врати
Коментари Харесай

Само Не И Това! Ето Защо 17-Годишният Руснак Уби Баща Си!

Делото за мярката за неотклонение се гледаше при закрити порти поради възрастта на момчето. Майката Светлана беше в съда, само че изрично отхвърли да приказва с публицистите. По лицето й обаче личаха синини, заяви " 24 часа ".

Чрез преводач се разбра, че по време на жестоката фамилна покруса, разиграла се в следобедните часове на 1-и януари, бащата Антон бил пийнал за следващ път. Той се развилнял и се нахвърлил да души сина си. Майката скочила да отбрани детето си и гневът на бащата се насочил против нея. Последвала такава битка, че проверяващите, които пристигнали първи на мястото, заварили дома като полесражение - на всички места имало потрошени мебели и мебелировка. В последна сметка Владислав съумял да се измъкне на татко си и да вземе нож, с който го наръгал няколко пъти.

Сигнал на 112 подала майката и двамата изчакали полицията.

Защитата описа, че Антон редовно е тормозел и сина си, и брачната половинка си - пиел и ги пребивал. Последните 5-6 месеца били най-тежки.

Преди 5-6 години фамилията продало парцел в Москва и се преместило да живее край варненското село. Бащата имал сполучлив бизнес. Купил имота и почнал да строи къща.

Момчето учело във Варна и всеки ден някой от родителите му го карал с кола на учебно заведение и назад. Чужденците не контактували доста с хората от близкото село, по тази причина никой не ги познавал добре.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР