Делото за клевета, което Джони Деп заведе срещу Амбър Хърд,

...
Делото за клевета, което Джони Деп заведе срещу Амбър Хърд,
Коментари Харесай

Амбър Хърд е сериозно притисната до стената

Делото за клюка, което Джони Деп заведе против Амбър Хърд, е в разгара си. След броени дни се чака свидетелски показания да даде и актрисата. Междувременно Амбър Хърд прикова погледите на милиони по света, като от ден на ден хора се настройват против някогашната брачна половинка на артиста.

Основната причина е, че лека-полека излизат обстоятелства, които потвърждават, че в действителност не Джони Деп, а точно Амбър Хърд е агресорът във връзката им.

Петиция в онлайн платформата Change.org, в която се желае 36-годишната актриса да не е част от втората част на " Аквамен ", събра 2.3 милиона подписа. Авторите на отвореното писмо упорстват актрисата да бъде отстранена точно поради многочислените правосъдни каузи.



Общественото мнение изрично се настрои против нея, а тази седмица, в разгара на делото, тя уволни и своя PR eкип. Според вътрешни източници, Хърд освен е била недоволна от отрицателните заглавия по собствен адрес в медиите, само че е решила да смени и цялата си информационна тактика.

В съда стана ясно, че Амбър Хърд е излъгала и за парите от съглашението след развода с Деп, които беше дала обещание да даде за щедрост. Оказва се, че от въпросните 3.5 милиона $, е трансферирала единствено 1.3 милиона $ на Американския съюз за цивилен свободи.

Терънс Дохърти, който е основен консултант на организацията, свидетелства, че заплащанията от страна на Амбър Хърд са спрени след 2019 година Той сподели, че няма индикация, че Хърд има намерение да заплати остатъка от обещаното си подаяние, като в същото време удостовери, че 500 хиляди от преведената им сума (1.3 милиона) идват от сметка, която се свързва с Илон Мъск.



Въпреки че и двамата с Мъск отхвърлят, актрисата беше обвинена, че има връзка с бизнесмена още преди да се раздели с Деп. От свидетелските показания в съда на някогашния сътрудник на Хърд и Деп - Кристиан Карино, стана ясно, че те в действителност са имали нещо като връзка, въпреки че актрисата в никакъв случай не е обичала създателя на SpaceX, а единствено е запълвала " празнотата " с негова помощ.

Припомняме, че Джони Деп съди Амбър Хърд за клюка и желае 50 милиона $, откакто тя разгласява публикация, в която се показва като жертва на домашно принуждение.

След нейните обвинявания Деп изгуби няколко функции, в това число в третата част на поредицата " Фантастични животни ", само че и в шестото продължение на блокбастър поредицата " Карибски пирати ". Междувременно Амбър Хърд резервира кариерата си, рекламните контракти и ролята в продължението на " Аквамен ". Много коментатори показват, че това е зрелищен двоен стандарт и прям сексизъм против мъжа в една проблематична връзка.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР