Делото срещу Иво Даскалов, обвинен в тежката катастрофа на Околовръстното,

...
Делото срещу Иво Даскалов, обвинен в тежката катастрофа на Околовръстното,
Коментари Харесай

Отложиха делото срещу Иво Даскалов, причинил катастрофата с три жертви на Околовръстното

Делото против Иво Даскалов, упрекнат в тежката злополука на Околовръстното, през днешния ден бе отсрочено. Ход на разпоредителното съвещание не бе даден. Причината- една от родствениците на починалия някогашен служител на реда Николай Иванов не е била постоянно призована, при което в случай че делото се бе състояло щяха да се нарушат правата й. Съдът е изискал информация по отношение на нейното местоположение, само че тя не е била открита в страната.

На днешното съвещание Даскалов се яви със отбраната си- юристите Йордан и Константин Давчеви и юрист Костадин Узунов. Междувременно околните на умрелите мъже подадоха молби за конституиране като частни обвинители. Но те не бяха признати от съда поради отсроченото съвещание и неналичието на Елена Иванова – сестра на Николай Иванов.

Така магистратите счетоха, че има спънка за предоставяне ход на делото и отсрочи съвещанието за началото на октомври.

Припомняме, че в злополуката точно на Великден починаха трима мъже. 46-годишният Даскалов навлязъл в насрещната пътна лента за придвижване. Настъпил преден конфликт сред неговия автомобил и лек автомобил БМВ, който се движел по същото време в личната си пътна лента.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР